Познай автора...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
винаги ще има утре (когато ще копнат още една от темите) така, че какво постоянно се впечатлявате

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ейй тия не стига, че са плагиатствали, а са и нагли мамка му.
"Кво като не е сложил източника.....дрън дрън", ми кво като го хвана тоя и му извия врата
Требва да се измисли нещо, примерно във форума The Best Of да е забранено кликане с десно копче за потребителите и да се деактивира функцията копи. А за тези които искат да имат материала на компютъра в един заключен PDF файл натъкваме темата която му трябва и нека си я чете!
"Кво като не е сложил източника.....дрън дрън", ми кво като го хвана тоя и му извия врата

Требва да се измисли нещо, примерно във форума The Best Of да е забранено кликане с десно копче за потребителите и да се деактивира функцията копи. А за тези които искат да имат материала на компютъра в един заключен PDF файл натъкваме темата която му трябва и нека си я чете!

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
BMW8 написа:Ейй тия не стига, че са плагиатствали, а са и нагли мамка му.
"Кво като не е сложил източника.....дрън дрън", ми кво като го хвана тоя и му извия врата![]()
и това няма да попречи,защото просто ще се маркира текста,ще се натисне ctrl+c после ctrl+v и готово

Tux0 Ca !

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
абе аз съм виждал в разни сайтове текст, който изглежда нормално, ама не може да се селектира, не знам как е направен и дали е трудно, но може да си заслужава..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Не съм я писал сега , а преди време за друг форум и сега сам copy paste . Но това не е от значение смятам че щте е интересна за много от вас .

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
А аз съм използвал Kleptomania, SnagIt, Fine Reader ... Щом мога да го видя на монитора - мога да го имам на файл.ivo098 написа:абе аз съм виждал в разни сайтове текст, който изглежда нормално, ама не може да се селектира, не знам как е направен и дали е трудно, но може да си заслужава..
Който не иска - не може.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

10 мнения
• Страница 1 от 1