Въпрос към колегите от София относно автомобил.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Въпрос към колегите от София относно автомобил.
Вече колега е ходил на оглед и каза:
Здравей,колега току що се връщам от срещата с момчето което продава колата.Значи какво видях:външния вид добър,но е пребоядисвана скоро,едната джанта е крива задна дясна,отпред бронята не ми изглежда,че седи добре(според мен е имала удар и е сменена),салона е запазен не видях закъсано,за годината забравих да го питам,но момчето каза,че кеш можел да я даде и за 1900лв.
Явно колата може да е имала и сериозен удар и да е претърпяла някаква козметична процедура искамд а благодаря на всички отзовали се.
Здравей,колега току що се връщам от срещата с момчето което продава колата.Значи какво видях:външния вид добър,но е пребоядисвана скоро,едната джанта е крива задна дясна,отпред бронята не ми изглежда,че седи добре(според мен е имала удар и е сменена),салона е запазен не видях закъсано,за годината забравих да го питам,но момчето каза,че кеш можел да я даде и за 1900лв.
Явно колата може да е имала и сериозен удар и да е претърпяла някаква козметична процедура искамд а благодаря на всички отзовали се.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: Въпрос към колегите от София относно автомобил.
Тази кола е от Люлин 9, знам момчето, което я продава...гледах го как я прави
Беше я бартеросал за една 740 Е38 с десен волан. Регистрацията е смолянска, до колкото знам. Нещо ако мога да помагам...
П.П. Селска ми се виде нещо

П.П. Селска ми се виде нещо

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2