Пичове, искам да си сложа подробна карта на Гармин
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Пичове, искам да си сложа подробна карта на Гармин
© написа:"хакването" наистина е елементарно, но според мен по-добрата комбинация е IGO с карта на телеатлас

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
martin_g60 написа:© написа:"хакването" наистина е елементарно, но според мен по-добрата комбинация е IGO с карта на телеатлас
най-точни са тези и графично и навигационно
Е в офф-роуд форума твърдят че Гармин са най-добрите особено за България.
Ама нещо там информацията за софтуер и карти е доста "покрита" и не споделят за "фрии" продукти

От 3 седмици съм пуснал тема за ГПС софтуер за телефон и никой ня благоволява да пусне дори един линк за четене ...

ПП: колега © от Престиджио ли имаш такива положителни отзиви (нали то използва И-Го софтуер)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

от една китайска навигация на която съм сложил Garmin XT, tomtom и IGO8.3
Garmin въпреки подробната си карта имаше доста неточности или неправилно рутиране - поне според мен.
Най-голямото предимство е ,че има хиляди POI т.е. почти всичко. Иначе като програма и интерфейс е най-дървената от трите. Картата на телеатлас за IGO почти не отстъпва на гармин, а дори има и предимства - напр. ограниченията на скоростта са нанесени учудващо точно. За самата програма няма какво да говорим, на светлинни години пред гармин.
в pocketbulgaria има доста обяснения, а в комбинация с руските сайто ще откриеш почти всичко
Garmin въпреки подробната си карта имаше доста неточности или неправилно рутиране - поне според мен.
Най-голямото предимство е ,че има хиляди POI т.е. почти всичко. Иначе като програма и интерфейс е най-дървената от трите. Картата на телеатлас за IGO почти не отстъпва на гармин, а дори има и предимства - напр. ограниченията на скоростта са нанесени учудващо точно. За самата програма няма какво да говорим, на светлинни години пред гармин.
в pocketbulgaria има доста обяснения, а в комбинация с руските сайто ще откриеш почти всичко
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
© написа:от една китайска навигация на която съм сложил Garmin XT, tomtom и IGO8.3

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Аз не мога да разбера защо се продават PND-та с абсолютно негодни карти (направо можеш да се изгубиш) и после трябва да си ги купуваш отделно. За някой това може да е нормално, но за мен това е втората кожа, която ти смъкват.
Затова: pocketbulgaria
Затова: pocketbulgaria

Като се спомена gps,да попитам и аз някой знае ли софт който да се сложи на лаптоп тошиба nb 100 със вграден gps?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
А така,ползвайте стари карти на Гармина и се чудете що не показва точно.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2