К26 и К26
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
К26 и К26
Изкочи ми една турбинка К26 от Фиат Крома 2.5 ТД,та се чудя дали да я взимам,и голяма ли е разликата с К26 от Ауди-тата бензиновите.Какво налягане (коне) може да прави тая от дизела...общо взето дя я взима или не.
Става въпрос за 1.8ис.
Става въпрос за 1.8ис.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: К26 и К26
Нещо ти подминават темата специалистите. Засега ще трябва да минеш с моето аматьорско мнение, пък като решат да ме оплюят, все ще получиш някой смислен отговор 
Не знам дали има разлика между двете споменати от теб турбини, въпреки еднаквата им модификация, но доколкото ми е известно на турбините за дизеловите мотори не им се налага да са толкова устойчиви на високи температури колкото тези на бензиновите, поради по-ниската температура на отработените газове. Също така мисля че имат и разлика в масата и/или геометрията на турбината и компресора поради различното количество и налягане на отработените газове в двата мотора.

Не знам дали има разлика между двете споменати от теб турбини, въпреки еднаквата им модификация, но доколкото ми е известно на турбините за дизеловите мотори не им се налага да са толкова устойчиви на високи температури колкото тези на бензиновите, поради по-ниската температура на отработените газове. Също така мисля че имат и разлика в масата и/или геометрията на турбината и компресора поради различното количество и налягане на отработените газове в двата мотора.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
AGD написа:Нещо ти подминават темата специалистите. Засега ще трябва да минеш с моето аматьорско мнение, пък като решат да ме оплюят, все ще получиш някой смислен отговор
Да това го знам,че е така.Но за все пак ме интересува дали за начало ще ми свърши работа.
Тя ако не може да издеяни едни 240-50 коня,хич да не я взимам.Та това ме интересува общо взето.
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
Май трябваше в "Тунинг" подфорума да я пусна та тема 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
KUMHO написа:Май трябваше в "Тунинг" подфорума да я пусна та тема
Мислех аз да ти пиша да помолиш някой мод да я премести.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
5 мнения
• Страница 1 от 1