Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 740 iL

Re: Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?

Мнение от bg-LED » 20 Ное 2009, 18:17

icog написа:Ми колега, добре дошъл във форума!

Много благодаря за внесената яснота по въпроса, че идеята с меренето и учебниците по физика хич не ми беше присърце :D .

Сега остава да направиш една хуууубава отстъпка за колеги от форума и за норматив всички колеги ще приложат "Efficient Lighting" и ще станем най-зеления форум, напълно в час с новите изисквания на ЕУ! :mrgreen:

п.с. не знам какво точно имаш предвид под "гърбове на кухни", аз заместих с нея луничките на кухненския плот и резултата е потресаващ! Ползвах студено бяло. Като се прибера ще я снимам, супер красиво и удобно се получи.

Под гърбове на кухни имах предвид окунтуряване на горната или долната част
на кухнята...... Как ли да кача някоя снимка тук ?!? за нагледност

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Re: Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?

Мнение от icog » 20 Ное 2009, 20:10

Копирам инструкциите на колегата BMW120:

Oтиваш на www.imageshack.us кликваш browse избираш твойта снимка от компа после отдолу му слагаш чафка на resize image избираш 640х480 (for message boards) и натискаш start upload!

Като я ъплоуднеш в тоя сайт копираш линка на снимката, трябва да завършва на .jpg иначе няма да излезе, после даваш на нов отговор се едно ще пускаш мнение в темата и над полето дето пишеш има едно img кликваш върху него и ще ти излезе ето това --->
Слагаш снимката между тея две блокчета и си готов....

Предишна

Назад към Извън Темата