Търси се една ретро класика ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re: Търси се една ретро класика ....

Мнение от Next » 17 Ное 2009, 11:53

Пусни и тука тема http://forum.offroad-bulgaria.com/forum ... .php?f=364 има мн зарибени в този форум
дори има една тема за инпала от 64
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 17 Ное 2009, 12:52

Колега Цанков,
щом твоят приятел е такъв ценител на старите класики, задължително бих му препоръчал посредством теб да посети едно прекрасно място. Намира се в покрайнините на Москва в Архангельское. За съжаление пътуването до там е свързано с големи разходи, също и издаване на визи, но всеки един от прекрасните експонати изложени вътре може да се пипне, да се почувства. Аз лично нито за момент не съм съжалил за нито един лев, похарчен за това преживяване!
Бях постнал тези снимки в Арт-подфорума, но за съжаление там не се радваха на особено висок рейтинг и си позволявам да ги покажа и тук.
Моля, обърнете внимание на жълтия кабриолет БМВ - експонатът е открит някъде в Украйна през 90те. в някаква ферма. Двигателят му е бил изваден и в гнездото му са хранели прасетата. Малоумници!!!
Първия линк е някаква страница на музея, вторият са моите снимки.
http://vadimych.ru/post/208

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=488404751&albumID=223553&imageID=925044

P.S. Извинявам се, че не пиша нищо по темата за бел-еъра!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 17 Ное 2009, 16:54

има един Плимут Фюри във Варна ( справка - 'Кристин' по Стивън Кинг' ), няма мотор, ако има интерес, ще ида да го наснимам :yes:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Ное 2009, 17:13

rtzankov написа:Идеята е, че човека има още една такава,
която според него е "тотал" и целта му е да намери
що годе здраво купе (колкото може да е здрава кол
от тия години) и да направи от двете една читава.

Търся навсякъде в момента, ако имаш идей свиркай ...

Е добре де,тоя в мобилето колко и търси на тая?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 17 Ное 2009, 23:10

kulov написа:Колега Цанков,
щом твоят приятел е такъв ценител на старите класики, задължително бих му препоръчал посредством теб да посети едно прекрасно място. Намира се в покрайнините на Москва в Архангельское. За съжаление пътуването до там е свързано с големи разходи, също и издаване на визи, но всеки един от прекрасните експонати изложени вътре може да се пипне, да се почувства. Аз лично нито за момент не съм съжалил за нито един лев, похарчен за това преживяване!
Бях постнал тези снимки в Арт-подфорума, но за съжаление там не се радваха на особено висок рейтинг и си позволявам да ги покажа и тук.
Моля, обърнете внимание на жълтия кабриолет БМВ - експонатът е открит някъде в Украйна през 90те. в някаква ферма. Двигателят му е бил изваден и в гнездото му са хранели прасетата. Малоумници!!!
Първия линк е някаква страница на музея, вторият са моите снимки.
http://vadimych.ru/post/208

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=488404751&albumID=223553&imageID=925044

P.S. Извинявам се, че не пиша нищо по темата за бел-еъра!

Колега, това наистина са прекрасни снимки, които оставиха трайно впечатление в мен и ако някой ден имам възможност бих отишъл на това място и с удоволствие ще се налюбувам на такива експонати.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 21 Ное 2009, 23:53

Имам приятел които реставрира бел аир от 57-ма , доколкото сме си говорили знаел за още 1 , 2 които са в бг .
It`s party time !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Ное 2009, 0:34

bum_bum написа:Виждал съм преди години такъв ама не е с тая форма, по-скоро мяза на старата Волга или Варшава ама знам със сигурност, че беше Бел Еър от 69-та. Точно тоя ли се търси или и другото купе?

Ако е бял е на мой добър познат :) Егати машината е това :shock:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 22 Ное 2009, 0:47

Във Варна съм виждал такава някаква антика американска захвърлена и доста ръждясала, в двора на бившия "Мерцедес" в момента представителство на "Опел"... Някой от Варна да каже ако знае каква е машината, че аз само минавам от там по работа и не съм спирал... май ми прилича на Кадилак елдорадо но не съм сигурен
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Предишна

Назад към Извън Темата