Категория М

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Категория М

Мнение от p0wEr » 23 Ное 2009, 19:26

Правим 1 малко спорче тука 5-6 човека и искам да попитам кога могат да се започнат листовките за М категория ? Едни казват че може на 15г и 10-11 месеца други ми казват след като навърши 16 и още 1 много тъп въпрос ... Вярно ли е че имало и курмуване и кола карала зад теб и гледала грешките ти :kuku: :kuku: :conf:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар

Re: Категория М

Мнение от slatanic » 23 Ное 2009, 19:29

На мен навремето М ми дойде заедно с А-то и Б-то след това,ама бях на 18.Сега нямам идея как е! :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 23 Ное 2009, 19:33

на 15г и 11 месеца :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от p0wEr » 23 Ное 2009, 19:33

slatanic написа:На мен навремето М ми дойде заедно с А-то и Б-то след това,ама бях на 18.Сега нямам идея как е! :dunno:

На 16 като я искарваш не на 18 :)
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 23 Ное 2009, 19:36

p0wEr написа:... Вярно ли е че имало и курмуване и кола карала зад теб и гледала грешките ти :kuku: :kuku: :conf:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: по филмите
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pol1c3 » 23 Ное 2009, 19:38

ME4KY написа:
p0wEr написа:... Вярно ли е че имало и курмуване и кола карала зад теб и гледала грешките ти :kuku: :kuku: :conf:

За М незнам дали зад тебе карат и изобщо дали има кормуване но за А зад теб задължително кара учебна кола с един буркан от горе ;) !
Пролет,лято,есен,зима Бмв-то Пауър има :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от p0wEr » 23 Ное 2009, 19:42

ME4KY написа:

ШШ как така бе тои тука ще скочи ни бие че било така :mhihi: :mhihi: И ся най-новото е че видял кола да кара след мотор 250цц тряя му резнем кабела на телевизията че много започна се филмира :kuku: :wave: Поздрави :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 23 Ное 2009, 19:45

slatanic написа:На мен навремето М ми дойде заедно с А-то и Б-то след това,ама бях на 18.Сега нямам идея как е! :dunno:

е то и сега си е така, ама колегата явно е на 15+ или 14+++ години и затова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Ное 2009, 19:46

категория М power :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 23 Ное 2009, 21:21

Зависи от фирмата в която си записан при някой е на 15 и 10 други искат 16.А с това за колата май само за А категория важи

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Ное 2009, 16:08

Можеш да я започнеш и по-рано проблема е че не можеш да се явиш на изпит-теоретичен преди да си направил 16год.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 24 Ное 2009, 17:58

ditko1 написа:категория М power :mhihi:

и аз това си помислих като видях темата :mhihi: Викам тука някви специални курсове ше траа са карат за М повера :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 24 Ное 2009, 19:39

Ако си решил да караш М категория се откажи голям фил ме... бях тръгнал да карам М категория и като видях голко разправия е, пртосто няма смисъл, тя се взима на 16 пък Б категория на 18 като зимаш директно и М категория... пък ако толкова ти се кара на 17 години А1...

п.с. За скутера ако имаш каска, номер и лична карта че си над 16 години не е толкова фатално ако те фенат... ако не тръгнеш да им бягаш де :oops:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Ное 2009, 22:03

Bavarcho написа:Ако си решил да караш М категория се откажи голям фил ме... бях тръгнал да карам М категория и като видях голко разправия е, пртосто няма смисъл, тя се взима на 16 пък Б категория на 18 като зимаш директно и М категория... пък ако толкова ти се кара на 17 години А1...

п.с. За скутера ако имаш каска, номер и лична карта че си над 16 години не е толкова фатално ако те фенат... ако не тръгнеш да им бягаш де :oops:

И да им бягаш пак не е фатално,важното е да не те хванат! :mhihi:
И както предполагам идеята на тая книжка е да се кара след това с нея скутер,а аз на идиоти със скутери съм се нагледал та съветвам:
1во.Не ги карайте тия измислени машинки с които нито се виждате от другите,нито имате някаква стабилност,нито става нещо от тях.
2ро.Като дойде време за А категория карайте я.Преди това файда и смисъл няма.
3то.Мотоциклет с двигател под 600 кубически сантиметра си е чиста редосеялка! :mhihi:

Назад към Извън Темата