Проблем с камера?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Проблем с камера?

Мнение от gele76 » 24 Ное 2009, 22:12

Колеги помагайте. Има видео камера Panasonic NV-GS15. Работи с Mini DV. Та идеята ми е да си сваля всички касети на DVD. Но не знам как. Какво ми трябва за да си ги сваля на компа? Какъв кабел и какъв софтуеър?

Знам че сме автомобилен форум, но ако напиша в някой специализиран ме засипват с непонятни за мен понятия.

Благодаря предварително.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Проблем с камера?

Мнение от speeder88 » 24 Ное 2009, 22:20

значи трябва ди платка 1394 и съответното кабелче, свързваш камерата с компа и по принци то стартира само с виндовс мууви мейкър и т.н. обаче е голяма хамалогия, защото 30 мин запис стават за 30 мин, по простата причина, че записа се прехвърля по време на протичане на записа и след това можеш да си конвертираш чрез мууви мейкъра пак в различни формати и различни размери на картината, това е най-краткия и бърз отговор, който мога да дам, дано съм бил поплезен, ако имаш още нещо питай, правил съм го последно преди 2-3 години, но още ги поназнайвам тези неща. по между другото, когато на нще им омръзна да сснимат, а на мен да прехвърлям купиха фотоапарат на сестра ми и така се реши проблема с отразяването на семейнитеп разници, по-простата причина че става по-бързичко
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Re: Проблем с камера?

Мнение от Zapa » 24 Ное 2009, 22:27

Най-добре чрез FireWire изхода който имаш на камерата, купуваш си само едно кабелче, осъществяваш връзката камера/компютър и започваш да кепчваш 8)
Изображение

Назад към Извън Темата