кметицата на Перник,подари на Слави ГОЛФФФФФФ
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
кметицата на Перник,подари на Слави ГОЛФФФФФФ
Бааааа, верно от Волфсбург, трябва да си променят емблемата на Голф с компилация на буквите от ПК 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: кметицата на Перник,подари на Слави ГОЛФФФФФФ
Па кво да му подари, той у е36, дето е уж новия Голф нема се събере тоя толуп.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Таз, горката, е доста докачлива... ужас 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Супер тъпа и мазна, тая проблемация е била единствено с цел да седне на диванчето че да се опита да си пробута "общите каузи". Ма така и не я огря хахахахаахахах. Мн се изкефих как два пъти тръгва да отваря изречение в тая насока и я отсвирват мощно 

In Ban We Trust!
не можах да разбера защо изобщо, таз лелка е отишла там, и как за бога слави я е пуснал да му загуби ефира? Това е прецедент може би в историята на предаването му.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Дам лелката не е за там определено, пък и аз не се убиждам от ебавките за града ми. Знам едно, че селяни има на всякъде.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Веселин|Василев така е колега, вчера един приятел който караше голф 2 3години разправя "вече няма да съм голфист" как да му обясня, че не голфа прави човекът голфист, а манталитетът. Сега като си купи хонда за мен той пак си остава голфист. Или за всички който го познаваме той такъв ще си остане 

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Таз леля що не ходи да ревне на затрахователите,че на перничани са им по-скъпи гражданските

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като бях в казармата ме бяха сложили временно към една автотранспортна рота. Командира ни събра още първия ден и пита кандидат шофьорите има ли някой от Перник, обяснението му беше, че там в магазина вместо ресто връщали шофьорски книжки
Звучи малко като виц, ама е самата истина (да не се обидят колегите от Перник-нямам наблюдения как шофират
)

Звучи малко като виц, ама е самата истина (да не се обидят колегите от Перник-нямам наблюдения как шофират

Никой не мое ма връне на селу!
Колегата е прав, че като си продаде гоуфа въпросния човек и си купи хонда( така мисля, че беше написал), той манталитета си му остава същия и нищо не се променя, а това дали е ПК или не също няма кой знае колко значение, селски тарикати си имаме навсякъде. Иначе ето една снимка на един класик в това отношение:

Веселин|Василев написа:Дам лелката не е за там определено, пък и аз не се убиждам от ебавките за града ми. Знам едно, че селяни има на всякъде.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Wpb19 написа:Колегата е прав, че като си продаде гоуфа въпросния човек и си купи хонда( така мисля, че беше написал), той манталитета си му остава същия и нищо не се променя, а това дали е ПК или не също няма кой знае колко значение, селски тарикати си имаме навсякъде. Иначе ето една снимка на един класик в това отношение:

14 мнения
• Страница 1 от 1