Подкрепяте ли суходолци?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Стига бе братче в бъдеще смятам да живея там ,сега ще си стане баш Факолтето .Ще трябва да си купувам някакви кучета ,че тия ще ми ушушкатBOBSI написа::shock: Ромите от "Захарна фабрика" да се изселят в Суходол, обсъди вчера Столична община. Хората от циганското гето можели да се преселят в освободени казарми на строителни войски в квартала![]()
![]()
![]()
Суходолци ЧЕСТИТО![]()
![]()
Последна промяна evans на 16 Юли 2005, 14:19, променена общо 1 път
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Eva* написа:На този, дето е дал идеята, трябва да му услужат вежливо с един 45-ти калибър![]()
![]()
да се гръмне
Защо идеята е превъзходна

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз за последно пиша в тази тема, че се ядосвам. Говорите за хора, които първо не познавате, второ даже не сте виждали сигурно! Хора като нас! Държавата била виновна. Ми много ясно, че е виновна, защото ако не бяха направили каше на парата тези боклуци щяха да са доста под земята! И никой нямаше да се оплаква. Ама понеже трябва да се печели от всичко нещата седят така. И кво утре някой ако ти направи сметище до блока ти ще си траеш? Ми земи ходи на сметището и се застреляй в слепоочието. Те затова ги правят, защото хората си траят. И сега като някой се опита да защити правата си дозина благородни софиянци се хвърлят отгоре му къв е тоя от село, че ше ми замърсява града? Половината от вас дето само си дращите из форумите няма да се вдигнете да го направите този простест и пари да ви дават. Защото ако ви нямаше вас дето само си пишете форумите нямаше как да съществуват. Не искам да обидя никой, не говоря на никой конкретно, не говоря като човек, който е постигнал нещо в живота, защото не съм, но говорите глупости!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5