Сграда на годината 2009

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

Re: Сграда на годината 2009

Мнение от vladuicho » 01 Дек 2009, 15:39

Любо Мегов написа:
///peter написа:
sonny написа:Сграда, кандидатстваща за сграда на годината в БЪЛГАРИЯ, иб следвало да е с БЪЛГАРСКО име :idea:

А виж и изпълнителите какви са :mhihi:

ами в този дух на мисли нека ви попитам: защо вашите потребителски имена са такива, не можахте ли нещо на български да измислите :?: :evil:

хаха насра ги :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 01 Дек 2009, 15:46

За да преценя дали ми харесва, е нужно по-цялостно представяне... Тази единствена снимка/картинка може да ме ориентира донякъде за екстериора и типа архитектура, който е преследван с конкретния проект. Но сградата има и функция, и интериор, и конструктивно решение ;) ...
Имам въпрос към архитектите (защото от картинките не личи) - какво е предвидено от вътрешната страна за обезопасяване на дървените парапети с хоризонтални прегради?

Въздържам се от гласуване. :roll:
"... _ _ _ ..."

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Дек 2009, 15:47

Любо Мегов написа:
Мегова написа:
http://www.buildingoftheyear.bg/vote.php?bid=402

Приятели,надявам се,че не ви досаждам,но участвам в конкурса "Сграда на годината" като конструктор на този обект (в мое лице-"Мега Проджектс" ЕООД) и ви моля за вашия глас, за да се преборим за "Сграда на публиката",а гласуването е по интернет с e-mail.Благодаря ви предварително,пък кой знае може и да спечелим в нашата категория. :) Поздрави и целувки от мен - инж. Мегова

ако Ви харесва, ударете едно рамо.

Адаш, съжалявам, но правилата са за всички. Пусни линка в общата тема за гласуване по-горе.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата