ТСМ
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
ТСМ
Колеги, някой пазарувал ли е от там? Ако някои сте, доволни ли сте от магазина? Харесал съм си няколко неща, пък и като гледам за някой цени, направо са си безплатни...
Re: ТСМ
и аз мога да споделя, че съм доволна. Макар, че не всичко е немско, както го изкарват, /купих си яке с полар от Индонезия например/, но е на добро качество. В същност, в различните магазини има доста различни неща. В Лозенец на ул.Русалийски проход има магазин на ТСМ, в който като влезнах исках да го изкупя целия. Толкова много удобни и качествени уреди за кухнята и дома не бях виждала на едно място. Докато в ТСМ до Консерваторията определено леко са понаблегнали на якета, блузи, чаршафи и други, явно си е до район.
Да караш Peugeot е страст!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
На мой колега брат му работи техник в базата в Пловдив и от него знам ,че техниката в повечето случай е дефектирала и там в халето ги поправят.Първо минава през техниците и тогава в магазините.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Има не лоши работи-не е като магазин за лев 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Дребната електроника и битова техника си има истинска гаранция и ако нещо не работи както трябва го ремонтират/заменят... все пак няма да купувате реанимационна апаратура от там. Взимал съм си машинка за подстригване - с приставки не е супер, но без тях си е направо косачка за 10-те си вата... Взимах си и часовник с мерене на пулса, безжичен... мери си доста добре, само батерията я изтощава бързо, ама е безжичен и затова вероятно... не може да изкара цяла година... цените наистина са без пари...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Имах какво ли не едно време на ТСМ. Като цяло не е лошо качеството, но някои неща са по-лоши от други.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Работих в такъв магазин и мисля че зависи от къде е пазарил търговеца-в повечето случаи е направо от немските битаци
Но има и читави неща-един приятел си купи преди 3-4 години CD системка с отделни тонколони за смешни пари и не е мръднала 

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
бая дребни ел.уреди съм взимал от там и до сега нищо не е мръднало освен една кана за топлене на вода... за 10-15 лв. май я взех и сега само палчето се е преебало / тоест пак си бачка ама трябва да го държиш постоянно
/...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
14 мнения
• Страница 1 от 1