Трябва ми помощ за 8-ми...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Трябва ми помощ за 8-ми...
Много я окъсах пичове.Провалиха ми се плановете за 8-ми и направо артисвам сам.Не ми се ще да запивам по кръчми и заведения с каталясалите си приятели и ми трябва някой,който може да ми даде инфо по един проблем.Става дума,че огромна част от колегите ми отиват на х.Чумерна за 2 вечери.Според тях местата са заети-75 човека са.Аз цъкам из нет-а и гледам,че това е капацитета само на хижата,а към нея има бунгала.Интересува ме някой ако скоро е ходил да ми даде прясно инфо работят ли тия бунгала,някакъв актуален телефон(че в нет-а има 10 различни),на който да приказвам с хората,че направо мисълта за пропилян 8-ми ме побърква...
Поне на 8-ми да ида за една вечер пак файда е
Надявам се от толкова много хора все някой да може да помогне по някакъв начин

Надявам се от толкова много хора все някой да може да помогне по някакъв начин

8.32
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Трябва ми помощ за 8-ми...
Е толкова ли няма кой да те приюти в стаята при него
Като студент, всяка година на 8-ми ходихме на Пампорово...та в стая за 3-ма спяхме поне 6-7 човека
Или търси некоя загоряла колежка, да я топлиш

Като студент, всяка година на 8-ми ходихме на Пампорово...та в стая за 3-ма спяхме поне 6-7 човека

Или търси некоя загоряла колежка, да я топлиш

- PIONEER
- ентусиаст
-
Много хора така ми казаха,то и на мен ми мина през акъла ама не ми се правят такива тъпи работи.Не ме кефи това да се изтупам направо ей така самопоканил се.То това не са мои колеги ами са хора от други спец. само знам ли някой може да го направи на проблем,а не ми се бият 200км. за да си разваля настроението в последствие с панаири.Исках като всички хора да си ида да си платя там легло,ядене,пиене,каквото си плащат и те пък после то на самотек ще си върви кой къде
Ма как да е може пък да не е писано да ида 

8.32
самопоканването е гадно, аз се отписах от 8-ми (платих 1 резервоар с нафта...) само щот половината решиха да ходат с коли и ми казаха в последният момент, а смених вуза и въпреки, че съм от бъбривите, нещо не ми изглежда добра идеята да пътувам с 10-тина човека, които ги познавам от 7-8 виждания
и ша си трайкам като зубрач вкъщи 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Ма кой спи на 8ми ве
Отиваш прайш се на мотика до сутринта с колегите,после лягаш в колата за 2 часа и се прибираш кат пич.
Аз ще съм така тая година.Нямам нито запазена стая нито вечеря... въпроса е да не се изтърве празника
,пък то е ясно че студентите си праат сек'ви мизерии.Не си на 50 ,че да се нуждаеш от меко легло и топла завивка!

Аз ще съм така тая година.Нямам нито запазена стая нито вечеря... въпроса е да не се изтърве празника

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и караш пиян на мотика после...lubeto написа:Ма кой спи на 8ми веОтиваш прайш се на мотика до сутринта с колегите,после лягаш в колата за 2 часа и се прибираш кат пич.
Аз ще съм така тая година.Нямам нито запазена стая нито вечеря... въпроса е да не се изтърве празника,пък то е ясно че студентите си праат сек'ви мизерии.Не си на 50 ,че да се нуждаеш от меко легло и топла завивка!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ако искаш да ти викна някоя манекенка за моя сметка 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- PIONEER
- ентусиаст
-
Не мерси.Тия кинти за манекенчето ги пъхни в буркана,в който събираш за е30 ДТМ-ка 

8.32
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
PIONEER написа:Не мерси.Тия кинти за манекенчето ги пъхни в буркана,в който събираш за е30 ДТМ-ка
събирам за нещо по стойностно,неква играчка от рода на дтм-ка няма да ме бутне

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Толкова е хубаво че ще си прережа вените на дълго 

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

преди 2 години съм карал там и бунгалата работиха,за сега незнам ама имай предвид че там може да има няколко компаний и да са заети бунгалата с други хора...ама мисля че все ще намериш каде да легнеш.....
12 мнения
• Страница 1 от 1