Подпишете, моля: Не на риболова с тройки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: Подпишете, моля: Не на риболова с тройки

Мнение от Nucl3arDru1D » 02 Дек 2009, 14:22

:yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 02 Дек 2009, 17:34

Това пък с тройка кукичка не бях го чувал ама според мемне изобщо не е застрашителен риболов. По застрашителен е да биеш рибата с ток или с бомбички или някакви сонари и такива неща а кукичката е съвсем безобидно я забодеш някоя риба я си закачил някакви драки и си до там с тройката. Така ,че според мен това е мн глупаво :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 02 Дек 2009, 18:15

Next написа:Това пък с тройка кукичка не бях го чувал ама според мемне изобщо не е застрашителен риболов. По застрашителен е да биеш рибата с ток или с бомбички или някакви сонари и такива неща а кукичката е съвсем безобидно я забодеш някоя риба я си закачил някакви драки и си до там с тройката. Така ,че според мен това е мн глупаво :no:

А като се носят по 1 шепа 3ки на човек. Един вир може да се обезриби за ден. Да не говорим колко се плаши рибата. Риболовът с ток и бомби е забранен все пак. Тук идва въпросът с колко ресурс разполагат ИАРА за контролиране.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 05 Дек 2009, 1:26

Аз съм абсолютно за забрана! Освен забраната за риболов с тройки, трябва да има такава и за риболова с парашут. При нас точно с такива парашути за 1-2 години успяха да обезрибят Струма :bang: :bang: :bang:
За бомбаджиите и химиците, трябва да има и затвор! И дано да има реален контрол, а не всичко да бъде на хартия ... но като знам какво е състоянието на ИАРА силно се съмнявам :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Дек 2009, 18:59

:bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 06 Дек 2009, 22:51

N.Mihaylovski написа:
Jim Beam написа:http://bgpetition.com/ne-na-troinite-kuki/index.html

Да спрем сеча на скобари и всякаква друга риба зимата! Подпишете колеги, от голямо значение е. Благодаря предварително!

Мии малко е безмислено,да ти кажа,щото няма как да те спрат да слагаш 3-ка или да правиш,други комбинации от куки и да ловиш рибата за перката,опашката или където се закачи ;)

е щом е за каузата! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Дек 2009, 23:55

Продължавам да се убеждавам в простотията на хората.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Дек 2009, 0:04

да ви каем ако щете и с осморки я ловете!!! и я донесете у Метро и я дайте по 2лв -килото и ше я купа! мене ми е да е по-евтина да си я земем от щанда ,па ако ще да е ловена на пачи-крак с котва от Титаник... :mhihi:
на риба мое ме закара некой само с голема лодка у морето и на чепаре ,че не се чака или за некой мерлин да се побориме цел ден....! иначе по-голема скука нема ,ма вие ловете де !! и носете -аз риба обичам... :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата