Колеги, някой ако може да помага ...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, някой ако може да помага ...
Здравейте на всички.
Искам да кача едно клипче във VBOX-а,което е 99,6 МБ. Там има ограничение до 100МБ. друг път съм качвал други клипчета и не съм имал проблеми.Сега постоянно ми дава някакви грешки от системният администратор,че иска конвертиране на видеото
( Причината,поради която искам да го сложа това клипче е,че е със снимки от ..сватбата ми
) .Имам вече доста запитвания от колеги, които искат да го гледат и аз все не мога да им дам линка по простата причина,че все не може да се качи в този сайт и се принуждавам да им го пускам на лична .... Някои да има предложения за друг сайт,където може да се сложи като изключим youTube-to? Предварително Ви благодаря !
Искам да кача едно клипче във VBOX-а,което е 99,6 МБ. Там има ограничение до 100МБ. друг път съм качвал други клипчета и не съм имал проблеми.Сега постоянно ми дава някакви грешки от системният администратор,че иска конвертиране на видеото

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Колеги, някой ако може да помага ...
sineok_pi4_ написа:........... като изключим youTube-to? Предварително Ви благодаря !
А какво не ти харесва в youtube???
За мен е доста по добре от vbox.

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Biogame написа:sineok_pi4_ написа:........... като изключим youTube-to? Предварително Ви благодаря !
Колега, във vbox-а имам регистрация и профил ,а в youtube-то не,че нямам ама там има ограничение за качване и не може да се качи толкова голям файл ...

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
sineok_pi4_ написа:Biogame написа:sineok_pi4_ написа:........... като изключим youTube-to? Предварително Ви благодаря !
Колега, във vbox-а имам регистрация и профил ,а в youtube-то не,че нямам ама там има ограничение за качване и не може да се качи толкова голям файл ...Не става! Ще се търси друг сайт,където да може да се гледа...
Аз имам качен един клип с размер 144 мб. не знам там да има ограничение за размера.

7 мнения
• Страница 1 от 1