луксозните коли - нова или на старо?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: луксозните коли - нова или на старо?
Alexi написа:Zack ,питал ли си се защо 10 годишно БМВ е на 1/10 от цената на ново ,и на 1/4 от цената на ново Рено Клио ,то за тия години може да си е като ново ... баси балъците са тия дето изобщо купуват нови коли нали
Говорим за съвсем друго. И така малко да ми ги сравняваш не върви

Все пак има много 10-годишни БМВ-та, които са на цената, че и над тази
на едно Рено клио

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Няма нормален човек в България да даде 200 000 лв за кола, ако парите са изкарани с честен труд.
Всеки, който е изработил толкова пари, психологически не може да си позволи - буквално да ги загуби, заради обезценяването на автомобила.
По-напред в темата някои хора го бяха казали....обаче други с автомобили на 10-15-20години се оказаха прекалено принципни
Всеки, който е изработил толкова пари, психологически не може да си позволи - буквално да ги загуби, заради обезценяването на автомобила.
По-напред в темата някои хора го бяха казали....обаче други с автомобили на 10-15-20години се оказаха прекалено принципни

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
smg написа:Няма нормален човек в България да даде 200 000 лв за кола, ако парите са изкарани с честен труд.
И това не е вярно - по-скоро въпрос на мислене . Някой са с широки пръсти , други не са . Дали с и работил на обекта на 40 градуса жега или си висял в офиса , поне за мен няма голямо значение - почна ли да харча не мисля как съм ги искарал , ако е така никога няма да имам чувството че съм материално осигурен . Хората които дават 200 000 за кола ,може и да си изкарали с честен труд , в БГ малко трудно , но като имаш едър бизнес , доста хората работят за теб и на теб не ти дреме особено , за загубата на стойност - иначе нямаше да ИМА загуба на стойност , защото щеше да има по-голямо търсене на ламерски БМВта и Мерцедеси и от там - по-висока цена

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
В абсолютна грешка си.
Точно, защото примерно ти си с прахосническо мислене - затова нямаш и 200к лв. за кола, или поне това е една от причините.
Нещата са свързани....то ако ставаше само с желание
Като си толкова сигурен в думите си, можеш ли да ги подкрепиш с факти и примери?
Точно, защото примерно ти си с прахосническо мислене - затова нямаш и 200к лв. за кола, или поне това е една от причините.

Като си толкова сигурен в думите си, можеш ли да ги подкрепиш с факти и примери?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
smg написа:В абсолютна грешка си.
Поне 15 пъти подкрепих думите си с факти , тва че на тебе не ти се чете е друг въпрос !
Може и защото съм прахосник да няма 200 бона . Ще говорим след някоя и друга година

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
хаха, тая тема почнахте по 200-300 бона да раздавате 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Пари във себе си не дръж!-принципът на истинския мъж!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"