Защо извън града много малко хора карат с 90?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо извън града много малко хора карат с 90?

Мнение от dare__devil » 11 Дек 2009, 12:24

Не е измислена нисанката ми :) 2.2 турбо дизел с чипче, но за разлика от много други дизели от ниски обороти просто отказва да ускори :) На 90 пета няма вътък, четвърта пък само ръмжи :dunno: Дано да се видим с някои от вас догодина на Калояново да поначешем крастата :)

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Дек 2009, 15:10

ивчо3 написа:Вземал съм разстоянието Смолян- Асеновград за 65 минути със шкода октавия модел 1999 г. турбо дизел 90 к.с. Честно, адски изтормозих колата по завоите, просто нямаше нужда да сигнализирам с клаксона, свиренето на гумите по завоите беше по-добър сигнал, че приближавам. А по темата, никога не се съобразявам с ограниченията на скоростта, освен в случаите на прав, равен и с видимост километри път, защото там дебнат куките. По магистралата всяка скорост под 180 км/час е просто смешна. Буквално съм в състояние да заспя зад волана.

Ти си моят идол :oops: Откъде сииии...искам да дойда да те пипна по ръката, искам и аз да мога да карам като теб :oops: Не, ти не си комплексар, нито потенциален убиец...ти си герой...моят супер-герой :oops: Искам някой ден да се изплюеш на всички ограничения и правила и да ме удариш на светофар...отзад...за да стане интересно :oops:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 12 Дек 2009, 21:21

Spoony написа:Според вас нормално ли е това българско поведение на хора със стари или непорходящи за бързо каране коли летят по пътищата? Какво им пречи да си карат нормално.

Не, не е нормално (независимо с какви коли са).
Пречи им това, което всички тайничко наричаме 'български/балкански' манталитет без да визираме себе си.

Ограниченията са сложени за да се спазват и да ни пазят. Единствено съм си позволявал да карам по-бързо по магистрала "Тракия" и то с не по-вече от 140-160 и то за кратко време... ЧАК толкова не бързам за никъде... Да не говорим, че и на нова кола ПАК МОЖЕ да й се пукне предна гума (дясна - както ми се случи преди 10 години и се забих със 140км/ч под един ТИР, който изпреварвах по магистралата покрай Елин Пелин... остана само багажника на колата... и аз, слава богу... говорим за 40-50км/ч разлика в скоростта).

Деян
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Дек 2009, 21:26

deank написа:
Spoony написа:Според вас нормално ли е това българско поведение на хора със стари или непорходящи за бързо каране коли летят по пътищата? Какво им пречи да си карат нормално.

Не, не е нормално (независимо с какви коли са).
Пречи им това, което всички тайничко наричаме 'български/балкански' манталитет без да визираме себе си.

Ограниченията са сложени за да се спазват и да ни пазят. Единствено съм си позволявал да карам по-бързо по магистрала "Тракия" и то с не по-вече от 140-160 и то за кратко време... ЧАК толкова не бързам за никъде... Да не говорим, че и на нова кола ПАК МОЖЕ да й се пукне предна гума (дясна - както ми се случи преди 10 години и се забих под един ТИР, който изпреварвах до Елин Пелин... остана само багажника на колата... и аз, слава богу).

Деян

Tогава със вътрешна ли си бил ? Казват , че безкамерните само спадат , не гърмят ... да не говорим за рънфлат-а :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 12 Дек 2009, 21:29

Ами не зная.. бях с един Опел Астра (Рент-а-кар) и се прибирах от София към Варна... Вероятно е била tubless, ама каквато и да беше - като дръпна надясно и влязох под прицепа и от там се почна едно блъскане в мантинелата - в тира - в мантинелата и накрая двигателя беше на 20 метра пред мен, да не говорим че десните врати ги нямаше. И колан не бях сложил.. та бях разбил предното стъкло точно под огледалото за обратно виждане.. та от тогава си имам белег на челото :) и МНОГО на ум :)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата