E46 Дясна дирекция - Лява дирекция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

E46 Дясна дирекция - Лява дирекция

Мнение от paco_sf » 11 Дек 2009, 19:46

Прави ли се тва нещо? Има ли смисал? Колко пари ще струва? И евентуално къде се прави?
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: E46 Дясна дирекция - Лява дирекция

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2009, 19:47

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Дек 2009, 10:13

232324 теми има по въпроса и да такова животно има

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Дек 2009, 11:02

martin_g60 написа:232324 теми има по въпроса и да такова животно има

To има...ама е с три крака, едно око на задника и опашката му се подава от мястото на единственото ухо.
В България няма кой да направи такова нещо перфектно. Специално за Е46.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 12 Дек 2009, 13:05

Не съм сагласен с това че в България няма кой да направи прехвърлянето, има доста добри майстори който се занимават с този вид дейност. Найстина по-сложно е от е36 но пак става без проблеми, лошото е че е скъпичко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 12 Дек 2009, 14:08

e36_Fanatik написа:Не съм сагласен с това че в България няма кой да направи прехвърлянето, има доста добри майстори който се занимават с този вид дейност. Найстина по-сложно е от е36 но пак става без проблеми, лошото е че е скъпичко
И ти ли си чул нещо.....щото всички сме чували, но никой не знае със сигурност-къде, колко и качество!????Няма невъзможни неща, но дали си струва? :roll: :winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Дек 2009, 4:40

Има много теми о въпроса в Е46 форума, но пък аз нямам работа и искам да задам няколко въпроса. Съдейки от една Мазда с обърната дирекция ми идва на акъла следното. Шофьорското огледало е различно от другото което е до пасажера. Айде едни пари поне за две стъкла на огледалата. Чистачките се движат на обратно. Не зная дали това е поправимо, но е много дразнещо(поне на Маздата). Пасажерскаа седалка е различна от шофьорската, макар и да изглеждат еднакво. Ръчната е на гадно място. Е заслужва ли си всичко това. Колко по-евтино ще я вземете тази кола от Кралството? Сложете и докарването. По добре да се намери една ударена в двете врати от Германия и да се сменят в България. Крайната цена ще е същата, но поне след ремонта ще имата истинска Е46 а не някаква самоделка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2009, 13:05

ukelichko написа:Има много теми о въпроса в Е46 форума, но пък аз нямам работа и искам да задам няколко въпроса. Съдейки от една Мазда с обърната дирекция ми идва на акъла следното. Шофьорското огледало е различно от другото което е до пасажера. Айде едни пари поне за две стъкла на огледалата. Чистачките се движат на обратно. Не зная дали това е поправимо, но е много дразнещо(поне на Маздата). Пасажерскаа седалка е различна от шофьорската, макар и да изглеждат еднакво. Ръчната е на гадно място. Е заслужва ли си всичко това. Колко по-евтино ще я вземете тази кола от Кралството? Сложете и докарването. По добре да се намери една ударена в двете врати от Германия и да се сменят в България. Крайната цена ще е същата, но поне след ремонта ще имата истинска Е46 а не някаква самоделка.

:yes: И да продължа с разликите - копчета за ел. стъклата (за огледалата поне при мен е по средата стикчето) са на дясната врата . Това май налага и вратите да се сменят и става още по-дълга и широка.За Голф 3 може и да е лесно обръщането и смяната на всичко , що части има по него , но за по-хубава кола като Е46 , ще ти излезе даже по-скъпо , обръщането и докарването , отколкото както каза - в Германия с ударени врати така (за който търси далаверата) . Понеже и аз съм с десен волан и разпитвах за смяна на дирекцията , почти всички бяха единодушни , че е много трудна , сложна и скъпа процедура .Най-малкото трябва да обикаляш по моргите като луд и изобщо не знаеш как ще ти догодят ел инсталацията,компресорите на климатроника и :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 13 Дек 2009, 13:11

titto написа:
e36_Fanatik написа:Не съм сагласен с това че в България няма кой да направи прехвърлянето, има доста добри майстори който се занимават с този вид дейност. Найстина по-сложно е от е36 но пак става без проблеми, лошото е че е скъпичко
И ти ли си чул нещо.....щото всички сме чували, но никой не знае със сигурност-къде, колко и качество!????Няма невъзможни неща, но дали си струва? :roll: :winky:

Да чул съм :lol: е36 за 2 седмици го обръщам така че почти да не се разбере / остават дребни неща / е46 има повече кабеляци и цената на частите е по друга но не е невъзможно - на пролет мисля да се пробвам с едно е46 323 купе и ще мога да съм по конкретен :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 13 Дек 2009, 14:23

Е36 и Е46 нямат нищо общо откъм вътрешност, освен че и двете имат волан, скоростен лост и педали.
За мен "почти" не е работа. Трябва да се сменят 90% от предната част на купето, за да изглежда реално.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Назад към Извън Темата