ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Pate_hubavo
- Потребител
-
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
имам дилема и реших че ще може да ме посаветвате...далго време тарсих подходящата кола и се спрях на БМВ 318ис копе...мн ми хареса и на возия и всичко реших че това е моята кола но в последствие се консултирах с приятели и казахе абе не се занимаваи с това бмв....то му е издухан двигателя и е мого скапо за подражка...става на вапрос за бмв 318 ис копе ноември 92година....предложиха ми и поло 98година цената е горе доло една и саща...........даите някакав савет

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
едно леко преводче

Pate_hubavo написа:имам дилема и реших че ще може да ме посъветвате...дълго време търсих подходящата кола и се спрях на БМВ 318ис купе...мн ми хареса и на возия и всичко реших че това е моята кола но в последствие се консултирах с приятели и казахе абе не се занимавай с това бмв....то му е издухан двигателя и е мого скъпо за подръжка...става на въпрос за бмв 318 ис купе ноември 92година....предложиха ми и поло 98година цената е горе-долу една и съща...........дайте някакъв съвет![]()
![]()
Вземай полото не се занимавай с глупости. Щом питаш и сравняваш 3-ка с поло не си за тук
.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Мишел написа:Направо ми се обръща стомаха, ей...![]()
![]()
![]()
А на мен да не ти казвам...

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:Направо ми се обръща стомаха, ей...![]()
![]()
![]()
Има такъв грип сега или си яла нещо което дразни стомаха?

///peter написа:Мишел написа:Направо ми се обръща стомаха, ей...![]()
![]()
![]()
Има такъв грип сега или си яла нещо което дразни стомаха?
Има то....чета нещо, дето ми вади очите.....

От къде пък се вземат тия хора бе....то не може да пише, седнало да.....

Pate_hubavo написа:имам дилема и реших че ще може да ме посаветвате...далго време тарсих подходящата кола и се спрях на БМВ 318ис копе...мн ми хареса и на возия и всичко реших че това е моята кола но в последствие се консултирах с приятели и казахе абе не се занимаваи с това бмв....то му е издухан двигателя и е мого скапо за подражка...става на вапрос за бмв 318 ис копе ноември 92година....предложиха ми и поло 98година цената е горе доло една и саща...........даите някакав савет![]()
![]()
Колега и като покара полото как ти са видя и на возия и на всичко? Не се занимаваи с поло, що направо не скочиш на някоя астра... някои казват, че по 2 3 години не сменят масло и пак си върви

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Pate_hubavo написа:имам дилема и реших че ще може да ме посаветвате...далго време тарсих подходящата кола и се спрях на БМВ 318ис копе...мн ми хареса и на возия и всичко реших че това е моята кола но в последствие се консултирах с приятели и казахе абе не се занимаваи с това бмв....то му е издухан двигателя и е мого скапо за подражка...става на вапрос за бмв 318 ис копе ноември 92година....предложиха ми и поло 98година цената е горе доло една и саща...........даите някакав савет![]()
![]()
Колега не слошаи никои коповаи полото и си го караи с кеф.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък съм убеден че тая IS -ка нищо не става от нея,ви-бокса е пълен с клипчета дето някакви келеши и взимат здравето,после ги пускат като "УНИКАЛНА"-където може да им се вярва да някъде-уникален леген!!!
А колегата който писа последен "MITETO DSB"-Приятелю,че ти си по-неграмотен и от автора
А колегата който писа последен "MITETO DSB"-Приятелю,че ти си по-неграмотен и от автора

Е.Димитров написа:Аз пък съм убеден че тая IS -ка нищо не става от нея,ви-бокса е пълен с клипчета дето някакви келеши и взимат здравето,после ги пускат като "УНИКАЛНА"-където може да им се вярва да някъде-уникален леген!!!
Митето не е неграмотен, иронизира го

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не можахте да се сдържите да не оспамите и тази тема, опасна работа сте значи
Към автора на темата - колега, ако просто беше написал в търсачката "318 ис" и да зададеш да търси в заглавията на темите щеше да получиш над 660 резултата с подробна информация за всичко, което те интересува. search.php?keywords=318+%D0%B8%D1%81&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5 Следващият път първо ползвай търсачката, а чак след това пусни нова тема ако не откриеш необходимата ти информация.
п.с. И нещо друго - не ми е работа да те поучавам, но при положение, че ще си купуваш кола предполагам имаш 18 години. Срамота е за човек на тази възраст да не може да пише правилно на майчиния си език.

Към автора на темата - колега, ако просто беше написал в търсачката "318 ис" и да зададеш да търси в заглавията на темите щеше да получиш над 660 резултата с подробна информация за всичко, което те интересува. search.php?keywords=318+%D0%B8%D1%81&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5 Следващият път първо ползвай търсачката, а чак след това пусни нова тема ако не откриеш необходимата ти информация.
п.с. И нещо друго - не ми е работа да те поучавам, но при положение, че ще си купуваш кола предполагам имаш 18 години. Срамота е за човек на тази възраст да не може да пише правилно на майчиния си език.

13 мнения
• Страница 1 от 1