Мнения Nissan Primera 95- 98 година.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: Мнения Nissan Primera 95- 98 година.
JOGI написа:..и то не че иса е неква совалка нали, ама се пак
.. е истребител

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
УОООХ! С ЧЕРПАКА! .. ПОЧВАМ!
Бе вие мене не ме мислете, въпроса е дали е добра алтернатива щото наистина ще им се набия на очи с тоя баварец.
Подръжката ми излиза буквално еднаква, за всичките тези неща не се притеснявам, въпроса е дали ще си струва изневярата.
Не зная защо ти (SMG) се включваш в темите ми САМО когато решиш да ме анализираш и критикуваш в няква насока. Аз как ще пропилея парите си и какво ще преприема в личен план е лично мой избор и ти си последния който може да ми дава наклон на *я.
SMG,
Щото като ми вземат кола и ги псувам?!
Ако не разсъждавам аз - няма кой друг - израстнал съм без подкрепа от Баща и съм свикнал да взимам много тежки решения още от 14-15 годишен. Н
Моите разбирания са на база теория от хора които се занимават професионално с продажба на авточасти и частично от форума - мисля че е съвсем достатъчно за да създам собствено мнение за повечето масови автомобили.
Парите са си мои, както споменах - една част бяха добити с пот на челото от работа свързана с отговорността за живота на над 3000 души на ден. Другата част бяха дарение провокирано от ентусиазма ми да си събера нужната сума. Не бяха планирани въобще и покупката беше планирана за далечното бъдеще (След 2-3 години примерно) не съм и мислил че ще мога да се доверя на някого. Изпадам в подробности, защото хора като теб ме зареждат с енергия, с която съм способен да оспоря всяка една малоумна и недообмислена критика отправена към мен.
Правя го редовно.
Бмв за мен е любимата марка - всичко друго е глезотия.
Хората от които зависи намирането на правилния автомобил, определено не ме познават достатъчно за да разберат що за човек съм и по какъв начин взимам решенията си. Те познават малка част от мен. Става въпрос за далечни роднини, които считат че задното и 140-те коня ще ме накарат да направя някоя глупост. Не отричам че е възможно, но както споменах не съм глезльото на мама и татко и от малък се налага да поемам тежестите на живота.
Нервен - не . По скоро буден. Хулиганска или не - важдно е задкормилното устройство.
В началото не мисля да правя изпълнения щото много приятелчета изгоряха с предно с доста под 100 коня.. Абе всъщност как така успя да анализираш че съм толкова ненормален на пътя?
Естествено че Е65 е хулиган, и М1 да е , щом го кара свестен шофьор, колата се превръща в офца с мутирал глас.
1. Емблемата е доста доста доста важна. 2. Семейно решение е да се вземе автомобил. 3.След като се установя, няма да се колебая между Примера, Е36 и Е34, а между Е39 и Е46. Има голяяяяма разлика.
На 12 години и 12 ракии ще се представя по добре от колкото ти на 12 редбула и 12 бомбона.
PS: Спирай ги докато е време и спри да ми спамиш по темите.
Имиджа е последното нещо което търся от кола преди 2000 година.
Айде вече си спестявай празните критики, че нещо ОДЪРТЯВАМ и почва да ми омръзва да отговарям на жалки провокациики. Тея разговори са за времето, когато ти четеше Ян Бибиян, а аз оправях гинка.
С тази песен поздравявам всички които бяха свидетели на този селски спор.
ТОЯ ПОДПИС СЪМ ГО СЛОЖИЛ ЗАРДИ ТЕБЕ - ТЕ ТАКА ПРАВИ БЕБЕТО ДИНОЗАВЪР НА ВСИЧКИ ДЕТО МРАЗЯТ BMW И ЕНТУСИАСТИТЕ.
smg написа: LizarD
Защо наистина не вземеш да благодариш на родителите си, вместо да расъждаваш по качестват на различните коли...
Споменаваш твоите разбирания, все едно имаш 30 годишен опит като шофьор, сменил 15 коли. Какъв реален досег имаш с колите, че си позволяваш да даваш крайни оценки. Доколко разбрах си на 18 години и питаш за първа кола, за която дори нямаш достатъчно Твои пари. Вместо да четеш и да се образоваш на автомобилна тематика, почваш с твоите измислици за бмв храмове и други подобни умнотии.
Споменал си, че то нямат и доверие. Може би с този краен фанатизъм Не вдъхваш такова!
От друга страна, защо трябва да ти имат доверие.
Ти си нервен тинеиджър без шофьорски опит, които задължително държи да кара хулиганска кола и не признава други![]()
Защо толкова държиш да е Бмв? Едва ли е за да го караш по Нехулигански![]()
Споменаваш и тяхното комустическо мислене. Мислели си, че Бмв е е хулиганска кола, а твоето мислене е абсолютно същото. В една друга тема каза, че Е65 е хулиган.
Намери си кола, която можеш да закупиш и подържаш сам. Това е истински важното, не каква емблема има колата.
Ако си самостоятелен и не те мързи, много лесно можеш да караш мечтаната кола. Може да не стане точно веднага, но ще стане!
Поздравявам те, че си бил трениран еб*ч на 12 години![]()
![]()
Хора спрете да търсите имидж в кола за 3-4к лв...Е36 има точно толкова имидж, колтото всички останали коли със същата пазарна стойност.
Бе вие мене не ме мислете, въпроса е дали е добра алтернатива щото наистина ще им се набия на очи с тоя баварец.
Подръжката ми излиза буквално еднаква, за всичките тези неща не се притеснявам, въпроса е дали ще си струва изневярата.
Не зная защо ти (SMG) се включваш в темите ми САМО когато решиш да ме анализираш и критикуваш в няква насока. Аз как ще пропилея парите си и какво ще преприема в личен план е лично мой избор и ти си последния който може да ми дава наклон на *я.
SMG,
Защо наистина не вземеш да благодариш на родителите си,
Щото като ми вземат кола и ги псувам?!
вместо да расъждаваш по качестват на различните коли...
Ако не разсъждавам аз - няма кой друг - израстнал съм без подкрепа от Баща и съм свикнал да взимам много тежки решения още от 14-15 годишен. Н
Споменаваш твоите разбирания, все едно имаш 30 годишен опит като шофьор, сменил 15 коли. Какъв реален досег имаш с колите, че си позволяваш да даваш крайни оценки.
Моите разбирания са на база теория от хора които се занимават професионално с продажба на авточасти и частично от форума - мисля че е съвсем достатъчно за да създам собствено мнение за повечето масови автомобили.
Доколко разбрах си на 18 години и питаш за първа кола, за която дори нямаш достатъчно Твои пари.
Парите са си мои, както споменах - една част бяха добити с пот на челото от работа свързана с отговорността за живота на над 3000 души на ден. Другата част бяха дарение провокирано от ентусиазма ми да си събера нужната сума. Не бяха планирани въобще и покупката беше планирана за далечното бъдеще (След 2-3 години примерно) не съм и мислил че ще мога да се доверя на някого. Изпадам в подробности, защото хора като теб ме зареждат с енергия, с която съм способен да оспоря всяка една малоумна и недообмислена критика отправена към мен.
Вместо да четеш и да се образоваш на автомобилна тематика,
Правя го редовно.
почваш с твоите измислици за бмв храмове и други подобни умнотии.
Бмв за мен е любимата марка - всичко друго е глезотия.
Споменал си, че то нямат и доверие. Може би с този краен фанатизъм Не вдъхваш такова!
Хората от които зависи намирането на правилния автомобил, определено не ме познават достатъчно за да разберат що за човек съм и по какъв начин взимам решенията си. Те познават малка част от мен. Става въпрос за далечни роднини, които считат че задното и 140-те коня ще ме накарат да направя някоя глупост. Не отричам че е възможно, но както споменах не съм глезльото на мама и татко и от малък се налага да поемам тежестите на живота.
От друга страна, защо трябва да ти имат доверие.
Ти си нервен тинеиджър без шофьорски опит, които задължително държи да кара хулиганска кола и не признава други
Нервен - не . По скоро буден. Хулиганска или не - важдно е задкормилното устройство.
Защо толкова държиш да е Бмв? Едва ли е за да го караш по Нехулигански
В началото не мисля да правя изпълнения щото много приятелчета изгоряха с предно с доста под 100 коня.. Абе всъщност как така успя да анализираш че съм толкова ненормален на пътя?
Споменаваш и тяхното комустическо мислене. Мислели си, че Бмв е е хулиганска кола, а твоето мислене е абсолютно същото. В една друга тема каза, че Е65 е хулиган.
Естествено че Е65 е хулиган, и М1 да е , щом го кара свестен шофьор, колата се превръща в офца с мутирал глас.
Намери си кола, която можеш да закупиш и подържаш сам. Това е истински важното, не каква емблема има колата.
Ако си самостоятелен и не те мързи, много лесно можеш да караш мечтаната кола. Може да не стане точно веднага, но ще стане!
1. Емблемата е доста доста доста важна. 2. Семейно решение е да се вземе автомобил. 3.След като се установя, няма да се колебая между Примера, Е36 и Е34, а между Е39 и Е46. Има голяяяяма разлика.
Поздравявам те, че си бил трениран еб*ч на 12 години![]()
![]()
На 12 години и 12 ракии ще се представя по добре от колкото ти на 12 редбула и 12 бомбона.
PS: Спирай ги докато е време и спри да ми спамиш по темите.
Имиджа е последното нещо което търся от кола преди 2000 година.
Айде вече си спестявай празните критики, че нещо ОДЪРТЯВАМ и почва да ми омръзва да отговарям на жалки провокациики. Тея разговори са за времето, когато ти четеше Ян Бибиян, а аз оправях гинка.

С тази песен поздравявам всички които бяха свидетели на този селски спор.
ТОЯ ПОДПИС СЪМ ГО СЛОЖИЛ ЗАРДИ ТЕБЕ - ТЕ ТАКА ПРАВИ БЕБЕТО ДИНОЗАВЪР НА ВСИЧКИ ДЕТО МРАЗЯТ BMW И ЕНТУСИАСТИТЕ.

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Приятелче...
Не държа да ти давам никакъв наклон на уйчето ти...
да не говорим, че няма какво толкова да се анализира.
Поредния надъхан тинеиджър с книжка на няколко месеца, който не разбира от нищо, и е компетентен от всичко.
Якото е, че ужким си толкова запален и печен, а всъщност не можеш да убедиш дори семейството ти да те подкрепи. В иначе толкова важната ти секта.
Ще ти препоръчам да си смениш службицата след като работиш много и не получаваш адекватно финансово възнаграждение. Лоша работа след като и Е36 няма пари. Може би трябва да се замислиш, дали ще има с какво да я подържаш тази кола. След като нямаш достатъчно лични пари.
Поста ми не целеше заяждане, но явно не си достатъчно дорасъл за да го разбереш...
Изисква се и малко да помислиш, освен да фантазираш.
Мислех да ти напиша подробен пост в отговор, но не мисля, че ще можеш да го възприемеш.
Явно идеята ми да си вземеш това което искаш и да останеш независим е наистина малоумна...Прав си по-добре да дръпнеш чуждите пари.
Абе, момче като ти гледам мисленето....Ти да не си от някое от малциствата?
едит
Съжалявам не мисля да ти падна на нивото...
Но ти давай с черпака - покажи какво можеш
Поредния надъхан тинеиджър с книжка на няколко месеца, който не разбира от нищо, и е компетентен от всичко.
Якото е, че ужким си толкова запален и печен, а всъщност не можеш да убедиш дори семейството ти да те подкрепи. В иначе толкова важната ти секта.
Ще ти препоръчам да си смениш службицата след като работиш много и не получаваш адекватно финансово възнаграждение. Лоша работа след като и Е36 няма пари. Може би трябва да се замислиш, дали ще има с какво да я подържаш тази кола. След като нямаш достатъчно лични пари.
Поста ми не целеше заяждане, но явно не си достатъчно дорасъл за да го разбереш...
Мислех да ти напиша подробен пост в отговор, но не мисля, че ще можеш да го възприемеш.
Явно идеята ми да си вземеш това което искаш и да останеш независим е наистина малоумна...Прав си по-добре да дръпнеш чуждите пари.
едит
Съжалявам не мисля да ти падна на нивото...
Но ти давай с черпака - покажи какво можеш

Последна промяна smg на 16 Дек 2009, 2:26, променена общо 1 път
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
smg написа:Приятелче...
"Не държа да ти давам никакъв наклон на уйчето ти...
да не говорим, че няма какво толкова да се анализира."
Кво друго правиш? - даваш ли ми съвет за примерата, или се ядеш, щото те яд че ти е малка патката и караш голф и сега ще се ръбаш с младшите нерваци?
Да бе бате, сигане съм, за вчера си цапнах 1 скучен спорт с големи букви GTI и мисля да си слагам поредица от символи в подписа, показваща в океана от акули, коя е марката.Кажи сега ти на 17 кво (легално пред държавата) си бачкал и колко си получавал?

И 5 едита да набиеш, си много под нивото ми с поведението, което опитваш да прикиреш под оправданието "Съвети". Не ти желая съветите и го знаеш от много отдавна.
И все пак кво си бачкал като си бил на 17? Кажи на всички

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако е финансово адекватно и смяташ, че можеш да понесеш тежестта на избора си (във всякакъв смисъл), скачай смело.
това е просто автомобил, купчина желязо и пластмаса. ако не ти хареса го продаваш и това е.
само единствения съвет ми е, по-добре започни с някакво 318и без "с", докато се научиш да караш.
в началото на всеки му се правят тъпотии така, че по-добре колата да те ограничава малко.
при задното процеса е по-дългичък от този при предно, но после управляването на коли с предно ще
ти се стори много лесно и ограничаващо. (не и ако направиш обратна смяна).
това е просто автомобил, купчина желязо и пластмаса. ако не ти хареса го продаваш и това е.
само единствения съвет ми е, по-добре започни с някакво 318и без "с", докато се научиш да караш.
в началото на всеки му се правят тъпотии така, че по-добре колата да те ограничава малко.
при задното процеса е по-дългичък от този при предно, но после управляването на коли с предно ще
ти се стори много лесно и ограничаващо. (не и ако направиш обратна смяна).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Ти си нямал и 18 години ли бе убавец...във втори спор с мен споменаваш размера на половия си орган. Пак ще ти го кажа: НЕ обсъждам полови органи, комплексирано детенце.
Показа наистина зряло и адекватно поведение - няма спор.
Вади баварецо с парите на мама и почваш да наказваш нишите марки, мъжкарче
Показа наистина зряло и адекватно поведение - няма спор.
Вади баварецо с парите на мама и почваш да наказваш нишите марки, мъжкарче

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
нисан (независимо от модела) = кенеф на квадрат!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Мисля да я приключим тази тема...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4