Простотията на форума и двойния стандарт...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Простотията на форума и двойния стандарт...

Мнение от ///MapTo » 20 Дек 2009, 14:23

Разцъквам си аз из форума,харесах си някакъв артикул в продава,пуснах си мнението и гледам след 5 минути темата заключена от Mollov с предтекст " Mollov: В този раздел имаш право на само един автомобил на части в рамките на трите безплатни обяви." ...
Викам си е*ах маааму явно аз не съм си сверил нещо часовника...ровнах в правилата на продава и прочетох това " Уточнения:
2. Един потребител може да има до три частни обяви в един и същи период." и донякъде ми се изясни картинката...продължавам да ровя обявите и виждам това...
Изображение
И се питам подягодите...докога ще бъде тая шуробаджанащина?!?!?!?
Нямам нищо предвид автора на обявите,просто ми е смешно та чак жалко вече как очаквате тоя форум да върви напред и нагоре,като самите вие,които дърпате конците там отгоре правите такива смешни изпълнения... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Простотията на форума и двойния стандарт...

Мнение от spacepl » 20 Дек 2009, 14:40

;) глас в пустиня

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Простотията на форума и двойния стандарт...

Мнение от Mollov » 20 Дек 2009, 14:42

Така е, така е... темата съм му я оправил, просто се водех по несъществуваща корекция на раздел "Продава-Части", която трябваше да се случи преди много време, но така и не се случи. Пък и не се притеснявай Мартине - от днес не съм Модератор в "Търговските" секции (по собствено желание), така че повече няма да притеснявам никого там.

Не смятам, че тази тема е за този раздел или пък има смисъл да продължава.

Назад към Извън Темата