21.12.2012 - предсказание или по-скоро манипулация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: 21.12.2012 - предсказание или по-скоро манипулация

Мнение от Projektzwo » 19 Дек 2009, 14:45

ME4KY написа:
Projektzwo написа:
ME4KY написа:аз па имам информация от един доверен дървар че света ша свърши след 4-5-6 дена :paranoid:

:OT:
Абе пич, ти от колко години тренираш олигофренизъм? :banghead:

:OT: отдавна :winky:
п.с. пич
п.с.2 пич,като нямаш какво да напишеш по темата що въобще пишеш в нея ми не ходиш да се пуснеш по пързалката до гарата да си заработиш надницата :dunno:

Мислех да си спестя коментара, но ти си някак си уникален, няма да споменавам в каква насока...
Преди да ми казваш с каква честота да си докосвам половия орган можеш първо да си избършеш аналния пръстен, след което да позираш още няколко пъти пред огледалото в банята с ЖиСиЕм-а и чак тогава да ПОМИСЛИШ, да преброиш до 10 (на ум) и евентуално, ако сътвореното от теб не е поредната идиотщина - да пишеш! :winky:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 19 Дек 2009, 14:54

Спрете се преди да сме ви спрели ние!

По темата: Според мен при това галактическо подравняване както го казват навсякъде няма начин да не се случи нещо, какво точно ще стане няма кой да определи, ако някой все пак може да или на базата на изчисления да се предкаже евентуално сътресение било то като на този филм или нещо от сорта със сигурност ние простолюдието ще научим 5 минути преди да се случи! А това глобално затопляне си е част от цикъла който споменават някои колеги тук и няма нищо общо със дейността на човека. Всичко останало се прави за пари, ама много пари!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 20 Дек 2009, 5:49

Първо място се дава на глобалното затопляне. По-точно на доказателствата, потвърждаващи реалността на този процес. В последните години тревожните новини идват практически от всички краища на света.

Площта на арктическите и антарктическите ледници намалява със скорост, която надхвърля „най-добрия“ сценарий за изменението на климата.

Песимистично настроените еколози предсказват, че ледът напълно ще изчезне от Северния полюс до 2020 г. Особена тревога сред климатолозите предизвиква Гренландия. Според някои данни, ако тя продължава да се топи със същата скорост като сега, към края на века световният океан ще повиши нивото си с 40 сантиметра.

Заради намаляването на площта на ледниците и изменението на конфигурацията им Италия и Швейцария вече бяха принудени да преначертаят своите граници, прокарани в Алпите. На една от италианските перли – прекрасната Венеция – беше предсказано заливане към края на сегашното столетие. Едновременно с Венеция под вода може да се окаже и Австралия.

Апокалиптичната картина на бъдещето ужасява, а в такъв вариант на развитие на събитията това далеч не е всичко. Много експерти смятат, че доказателствата както за самото потъване, така и за неговата антропогенна природа са неубедителни.

Позицията на скептиците силно укрепна, след като на бял свят излезе т.нар. Климайтгейт – скандалът, който предизвика публикацията на кореспонденцията на климатолозите. Някои от тези документи навеждат на мисълта, че изследователите преднамерено фалшифицират данните за температурните изменения.

Discovery :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Дек 2009, 10:35

((:BuKcu:)) написа:Репликата за It's Russian много ме изкефи :mhihi: , мисля отсега да събирам пари за залена карта :mhihi: :winky:

И на мен много ми хареса, особено накрая когато всички двигатели отказаха :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 21 Дек 2009, 13:08

Абе не знам...
Този филм не е за хора със слаби нерви - на мен ми се дорева, когато от самолета се изсипаха тия ми ти Ferrari-та, Lambo-та, Aston-и, Benley-та, Porsche-та и т.н.
Адска мъка! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Дек 2009, 14:22

ME4KY написа:Първо място се дава на глобалното затопляне. По-точно на доказателствата, потвърждаващи реалността на този процес. В последните години тревожните новини идват практически от всички краища на света.

Или пък не.
Препоръчвам ти да прочетеш "Състояние на страх" ("State of Fear") на Майкъл Крайтън. Ако не друго ще научиш много неща за въпросното глобално затопляне, които не си и подозирал. Както и колко малко знаем всъщност за него и за климата изобщо.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Предишна

Назад към Извън Темата