обаждане от номер 08012126

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: обаждане от номер 08012126

Мнение от bigmurzi » 16 Дек 2009, 12:03

по-добре с нокия, отколкото с пистолет .. :banghead:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Re: обаждане от номер 08012126

Мнение от simeon » 21 Дек 2009, 22:00

открих какво е http://www.izlugan.com/?go=signals&p=pr ... gnalId=951 антивира ми го хваща като вирус, затова го копирам и отдолу

Днес за пореден месец установих че не са ми прекратили застраховката "болничен престой" от A I G скючена по телефона въпреки няколкократите ми обажданя на телефон 080014505 за прекратяването й. Затраховката беше скючена по заблуждаващ начин с уговорка да ми изпратят документи за преглед но се оказа, че за скючването на тази застраховка се използва обаждането към мен като доказателство за съгласие. Въпреки уверенията на служителката, че застраховката ще бъде прекратена по мое искане и ще ми върнат сумата обратно това не се случи, а напротив към месечната ми сметка на БТК е "лепната" за пореден месец сумата от 18 лв. Трябва ли да се откажа от телефона си и да спра да плащам сметикте към БТК? Последният ми опит да я прекратя е беше на 02.06.2009 с изричното уверение на служителката, че ще бъде прекратена, а днес получавам фактура от БТК с начислена сума.

преди малко ми се обадиха пак и този път ме хванаха и ми се обяснява колко лоялен клиент съм - телефона го имам от има нема година и до сега сметка по-голяма от 30лв. не съм плащал, как съм щял да профитирам от страхотната далавера, кражба с взлом, наводнения, пожари, нетрудоспособност, даже щели да ми плащат сметките на телефона - до 50лв. :censored: покриват щети до 1500лв., само за 6.90лв/месец. ако ви се обадят от този номер още с вдигането кажете, че нямате никакъв интерес и да не ви занимават повече с далаверите си, имам поне 10 неприети обаждания така, че няма отказване докато не ви хванат.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата