КРАЖБИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

КРАЖБИ

Мнение от pazokolarov » 01 Авг 2008, 13:46

До момента нямам отговор от администраторите дали има възможност за създаване на нов подфорум и за да не губим излишно време създавам тази тема. Моля модераторите да я направят важна тема с постоянен статут на такава.
А щеше да е добре темата, породила идеята, да си остане в основния форум :confused:

В тази тема, до евентуалното й превръщане в подфорум, всеки потърпевш, на ред с необходимостта човек да си излее болката на сродна душа или на познат в случай на посегателства върху колите ни, въпреки че момента за него едва ли ще е особено подходящ за клюкарстване, да споделя:
Какво му е отнето, Точно Кога и Къде е станало.
По този начин ще можем да си осигурим собствен архив на подобни събития, който да ни бъде на разположение при необходимост (а и на полицията, ако има желание да действа против престъпния свят на автокрадците) .

Желателно е всеки да описва какво му е откраднато до всякаква подробност която може да доведе до неговото разпознаване.

При наличие на съмнение за произхода на части втора употреба, да се регистрира и на кого какво му предлагат да закупи. Ако ми предложат примерно диодни стопове втора ръка да напиша ... КОЙ, КЪДЕ, ЗАЩО ....

За всякакви предложения по усъвършенстването на темата (или дай Боже по-скоро – на подфорума) , моля пишете в тема „За кражбите по автомобилите ни” в подфорум „Извън темата”.

Нека възникналите нужди от диалози, лични въпроси, не касаещи останалите колеги или непреодолими желания за спорове да се осъществяват чрез лични съобщения.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 01 Авг 2008, 14:45

Нещо подобно на това ли? :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Авг 2008, 18:15

КАто стана върпос за кражби.. да знаете че сега е много актуално да се крадат огледала.. само стъйклата имам в предвид. Миналата седмица на един МЛ, вчера на една седмица.. внимавайте и си гледайте колите..

Ако хванете някой не звънете в Полицията а на на застрахователя си .. те ще дойдат и ще го оправят по-бързо и по-добре :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 01 Авг 2008, 20:22

Идеята не е лоша,ако секи напише какво е откраднато,даи боже да няма много кражби

А за това ако хванете крадеца знаите болката бинава-сръма остава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от pazokolarov » 03 Сеп 2008, 19:28

Към модераторите:
Ще правим ли нещо сериозно с тази тема или ще продължаваме безропотно да наблюдаваме как се гаврят с колите ни?
Щото лятото свърши, наркоманчетата и крадците изхарчиха паричките на морето и най-вероятно ще си подновят набезите.
Изображение
ИзображениеИзображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Сеп 2008, 1:10

Има си тема за кражбите на автомобилите.
А и без друго това е разисквано доста.
Чудя се да тръгна ли да се обяснявам защо, или просто да заключа и да цъкам с език...
Всеки, който не-дай-си-Боже има откраднат автомобил, пуска тема и когато някой администратор/модератор я види, я прави важна. Повече от това не можем да направим, освен ако не се състави екип за частно разследване. Относно откраднатите части - бих искал някой да напише след като е пуснал тема тук за откраднати огледала дали е успял да намери после откраднатото благодарение на тази тема.
Каква е идеята изобщо?! Вие живеете в рисуван свят, според мен... Вървя си аз по улицата, гледам две огледала без надзор се разхождат и викам: "-Еее, кво стаа, мееен? Вие що така без надзор?" "-Еми откраднаха ни и ..." "-Ооо, я кажете къде ви е бил предишния собственик, да му кажа. Я дайте и телефон за връзка най-добре, да може да дойда да си ви прибере!"...
Айде стига глупости, ако ви се занимава - отворете си форум кражба.цап-царап и си пишете там за откраднатите вещи колкото ви душа иска...
Не ме разбирайте погрешно, солидарни сме и съувстваме на тези, които са станали жертва на кражба, но дайте да помислим РЕАЛНО над нещата и да не пълним форума с глупости. До сега единственото нещо, което са предизвикали тези теми, са клавиатурни герои тип "мамицата им и мангали мръсни", "всичките пари да ги давате за лекарства", псевдо-сбирки на "наказателни" отряди, но най-вече едно "ц ц ц" от устата на всеки потребител, който затваря темата и отива да види следващата...
Какъв е смисъла ми кажи? Прочети пак това, което написах и ми отговори смислено, ако можеш, защото при следващ опит за предъвкване на мрънканията - темата ще бъде заключена.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от pazokolarov » 04 Сеп 2008, 23:52

Azrail написа:Има си тема за кражбите на автомобилите.
А и без друго това е разисквано доста.
..........
Какъв е смисъла ми кажи? Прочети пак това, което написах и ми отговори смислено, ако можеш, защото при следващ опит за предъвкване на мрънканията - темата ще бъде заключена.

Явно си падам тъпо безделно мрънкло, което се мъчи да намери още повече излищна работа на хората. Съжалявам, не съм се правил аз - други са виновни.
Идеята е тук и общо-взето е за систематизиране на информацията за кражбите. И защо е необходимо да се пускат много важни теми, разхвърляни и безполезни? В колко от тях има нужната информация за намиране на откраднатото?
Обобщена тема за кражби не можах да намеря, но може и да съм я пропуснал. Първоначалната тема беше пусната в "Основен форум" (където мисля, че и е мястото), но предполагам, че тамошните аднистратори са още по-заети и са хвърлили топката тук.
...
Май ми писна да се обяснявам. И за какво ли?
Удряй катанеца и всичко добро!
Изображение
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: КРАЖБИ

Мнение от pazokolarov » 23 Дек 2009, 19:03

И пак ми иде не "мрънкам", ами да крещя и да стрелям по крадливи копелета :bang:
Щото тея джамбази нямат спиране :bang:
Че и почнаха да си избират само лъскави колици, не са занимават със стари кошници.
В София, в Надежда, всяка нощ изревават по няколко собственици на БМВ. И обикновенно се стига само до застрахователите. Защото след като се обдиш в полицията, те пращат обикновенно да пишеш жалба в съответното районно, което по принцип си е пълно с жалващи се мангали и ти трябва да си загубиш целия ден, за да подадеш една безмислена за теб жалба, която поради неизвестността на крадците отива след кратък живот в небитието на архивите. И толкоз от полицията! А арабите на Симеон продъжават да си печелят, квартални отрепки приемат и изпълняват частни поръчки в късните доби, пък търпеливия собственник са скуби косите ...
Преди време всеки квартален си знаеше контингента от крадци и прекупвачи на крадени стоки. И полицията (милицията) имаше желанието да прави нещо по въпроса. Дори и с гастролиращите джепчии от други градове.
Защото скрито-покрито няма! Когато в една завера са повече от двама - винаги има песнопойко! Обаче сега финасовата зависимост и снасящите такса "неприкосновенност" са по-ценни от спокойствието и сигурността на редовия гражданин за една мизерна полицейска заплата. Малко са полицаите, работещи само за идеята и за закона.
А най-лошото е бездушието, че повечето хора са на принципа "щом вълка не е в моята кошара, значи нямам проблем".
На мен лично ми писна да спонсорирам който и да е краен получател с краденото от моите коли!
Изображение
ИзображениеИзображение

Назад към Извън Темата