Образованието в страната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Re: Образованието в страната

Мнение от Spoony » 23 Дек 2009, 20:27

По тая логика никой да не става учител, а децата да си се учат сами. А за заплатите и другите неща съм 100% сигурен, защото директора на местното училище ми е комшия по двор и знам за какво става въпрос.
Заплата 1500 лв и всички учители да са млади, руси и от женски пол и дори и аз ще ходя в училище.

П.П. Като видите учител с нова кола и с кожено яке ми се обадете.
.

Потребител
Аватар

Мнение от E60_M5 » 23 Дек 2009, 20:52

Toва, че българчетата попринцип са тъпи е пълна ПРОСТОТИЯ . Ние сме сред най-умните, по математическите олимпиади пред нас (ако има някой) са китайчугите и индийците. Има стабилен процент олигофрени, но като цяло сме си умнички :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Дек 2009, 20:53

Е.Димитров написа:
Elesar74 написа: P.S. Те тука разбрах, че Диана Найденова имала големи цици: http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/32?video=11 , гледайте, по темата е.

Извинявай,ама аз не много по темата-къде виде че имала големи цици че се заинтересувах?

Хич не е по темата, ама ти гледа ли предаването или поне част от него? И кьорав ли си, че не виждаш, ама не сложих линка с цел циците на Найденова, ами по темата уж. Знам че е дълго, към час някъде, ама може да се добие представа, ко мисли за образованието и в частност четенето на книги, един млад и амбизиозен цигански талант. Те така.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 23 Дек 2009, 21:52

xpl0d написа:
nCuXoHeBpo3eH написа:

nCuXoHeBpo3eH написа:

nCuXoHeBpo3eH написа:П.с.2 Днешната младеж - в г*за да я е*еш :mhihi:

Аре да е само женската част :mhihi:

Като цяло си прав, но все пак имам друго мнение. Не виждам смисъл в писането в тази тема, не би променило нищо.

Линка не го отворих, предполагам е за "темата от 90-те" години. Не знам дали не съм толкова стар иили просто форума има ниска средна възраст, но доста от нещата в темата ги помня и аз :winky: Но това може да се дължи и на това, че от малък винаги съм бил заобиколен от по-големи и покрай тях съм копирал поведение :mhihi:

П.с.Женската част - добре, но с тия фешъни, емота и пр. да не стане некой гаф :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 22:42

nCuXoHeBpo3eH написа:Като цяло си прав, но все пак имам друго мнение. Не виждам смисъл в писането в тази тема, не би променило нищо.

Линка не го отворих, предполагам е за "темата от 90-те" години. Не знам дали не съм толкова стар иили просто форума има ниска средна възраст, но доста от нещата в темата ги помня и аз :winky: Но това може да се дължи и на това, че от малък винаги съм бил заобиколен от по-големи и покрай тях съм копирал поведение :mhihi:

П.с.Женската част - добре, но с тия фешъни, емота и пр. да не стане некой гаф :mhihi:

То, че няма да помогне няма да помогне, но ако става въпрос те повече от половината теми в целия форум не биха променили нищо, а не малка част са и напълно излишни. Сам си прави изводите.
Правилно си предположил за темата. Само едно нещо ми е интересно - казваш си '94, 2000-та трябва да си бил на 6, та ми е чудно какво помниш от първите си 6 години :mhihi: . На теория т'ва че си бил покрай по-големи от тебе се брои като плюс, но на практика пак опира до самите батковци и каки. Нали се сещаш за лафа "с какъвто се събереш такъв ставаш".

П.С. Честно казано боли ма фара за разните им там ФеШАнИ, емо тъпаци и пр. Гаф, гаф, колко ще е гаф. Най-много някой обиден индивид да ми се разпише тука, аз да му/й го върна и темата да се заключи... както обикновено става, когато се разпиша в някоя тема :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Дек 2009, 10:14

Elesar74 написа:
Е.Димитров написа:
Elesar74 написа: P.S. Те тука разбрах, че Диана Найденова имала големи цици: http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/32?video=11 , гледайте, по темата е.

Извинявай,ама аз не много по темата-къде виде че имала големи цици че се заинтересувах?

Хич не е по темата, ама ти гледа ли предаването или поне част от него? И кьорав ли си, че не виждаш, ама не сложих линка с цел циците на Найденова, ами по темата уж. Знам че е дълго, към час някъде, ама може да се добие представа, ко мисли за образованието и в частност четенето на книги, един млад и амбизиозен цигански талант. Те така.

много ясно че съм го гледал по телевизията,обаче като сложа думите амбициозен до думата цигански,много не се връзват и какъв опонент му беха сложили,некакъв с половерче,дето не може да произведе едно ла*но,и какво като е прочел доста книги,това некакъв гении ли го прави,а мангасара,та той е точно като негрите отрепки в щатите,продава трева,пие,нищо не произвежда,харчи на майка си помощите дето ние ги даваме,дори и е посредствен певец и паразитсва,преди години следвах медицина,няма медицина задочно и работех,защото няма кой да ме издържа,на 2 рата година прекъснах,просто мисията не бе възможна(за мен) но имаше колеги където бе възможна мисията,когато записах после сиско академията беше по лесно,пак работих и пак учих,така че в предаването няма нищо което да беше интересно...ммм...дори и циците на Найденова

Предишна

Назад към Извън Темата