Съвет за камера за снимане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Съвет за камера за снимане

Мнение от Мордехай » 24 Дек 2009, 13:51

Колеги здравейте, решил съм да подаря камера на жена ми, обаче нямах време да разучавам коя е добра и коя - лоша. Понеже не ползвам никакви други форуми искам да попитам тук, дали някой може да ми даде добър съвет за нещо качествено. Знам че като отида в Технополис продавачите гледат да ми набутат това, което им носи най-голям бонус и не смятам да се консултирам с тях. Не ми трябва нещо сложно, за да мога и аз да я ползвам - имам горчив опит с фотоапарата ни - само тя снима, а аз го гледам като индианец. Благодаря ви предварително и ви пожелавам Весели Празници!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Нова камера

Мнение от speeder88 » 24 Дек 2009, 14:14

не че съм много в час ама все пак да си кажа какво мисля, гледай да е с по-висока разделителна способност та да не се чудите кой кой е на записа и да записва на малките ДВД-та или направо да си е с ХАРДдиск, мисля че не са толкова скъпи вече, някой по запознат ако предложи и конкретен модел мисля че проблема ти е решен
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Re: Съвет за камера за снимане

Мнение от eraziel » 24 Дек 2009, 14:29

Тука има хора, които се занимават професионално с такава техника, така че те да кажат :)
In Ban We Trust!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Дек 2009, 15:22

Не си дал цена, колега.

По принцип, добри камери правят Sony, JVC, Panasonic, Canon...
Като качество най-добри са MiniDV камерите, но за удобство ти препоръчвам тези, които са с вграден харддиск.

Отиваш, гледаш резолюция, памет, зуум и резолюция на снимките, и избираш.
Поздрави!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Дек 2009, 15:28

от личен опит ти казвам че тези с малката касетка не са много удобни, както каза колегата по горе Харда е истината, мисля че до 7-800лв. ще намериш нещо прилично
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Дек 2009, 17:13

гледай задължително да пише 3CCD, да не е SAMSUNG :mhihi: , да е Full HD, да има няква стабилизция на образа, по-голямо оптично увеличение, да е с по-голяма светлочувствителност, и да, най-добре е да пише на карта/хард диск
И все пак зависи и какви пари си приготвил де
Успех :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 24 Дек 2009, 18:29

Около 1000-1500лв съм приготвил да дам...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 24 Дек 2009, 19:03

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037972

е тва е модела, аз съм с HG20 и съм много доволен, но в БГ не се предлага, предполагам, че HG10 няма да е по-лоша, харда е 40GB, но пак ще ти стига. не си купувай камера с двд или минидв, постоянно сменяш дискове и не си е работа.
Изображение

Назад към Извън Темата