Питане относно измама от К и К Електроникс
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Re: Питане относно измама от К и К Електроникс
Защо мислите от Panasonic им спряха правата
Защото почнаха само Самсунг да лансират и да продават боклуци.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Mind_Control написа:Защо мислите от Panasonic им спряха праватаЗащото почнаха само Самсунг да лансират и да продават боклуци.

Я кажи за кво става дума.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
GVT написа:kriso85 написа: ПП: пусни си и една жалба до общината , до търговския отдел.
Крисо,я ми обясни кофторите от търговския отдел в общината какво ще направят в Техномаркет,че нещо не схванах.Тия освен да ходят като битълски просяци от магазин на магазин да гледат работното време и да просят пари друго не правят.
Идеята е, че проверките по главите за Рекламация, Гаранция и контрола за това е възложен и на местните администрации. Още повече когато жалбата е до няколко инстанции , като че ли е по-добре. А няма лошо и те да проверят. Актовете са еднакво тежки за нарушени потребителски права. ЕС наля една камара пари в тая област за защита на обикновените граждани, но още тук само не са разбрали, че клиентът винаги е ПРАВ

Ако си знаем по-добре правата, ще е по-добре като цяло в БГ, особено за тези неща
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Колега мисля че леко си закъснял, принципно от гаранционниат сервиз нямат право да ти задържат стока повече от един месец та ако ще и шефа им да е умрел, след като месецът изтече и не са ти върнали стоката телефонираш им ти, и ги изчакваш най търпеливо да ти се наобясняват, че продукта още не е готов и чакали части, експертизи или на маика им....... (тоест че ще те бавят още време) тогава тичкаш в комисята за защита на потребителя, но отиваш до там а не в саита им, намира се на ъгъла на ул.Раковска и ул.Славейков, там ще те посрешнат много добре (няма грам народ, нема опашки нема никой) а на хората им се работи, подаваш една жалба срещу сервиза и казваш че стоката е дефектна и изкаш смяна, от там ти дават изходящ номер и чакаш, и до две седмици ще имаш резултат.
Пожелавам ти успех и дано постигнеш своето. Весели празници
пп. Аз го ядох с една плазма та знам, ама и аз ги изедох, смениха ми го с нов

Пожелавам ти успех и дано постигнеш своето. Весели празници

пп. Аз го ядох с една плазма та знам, ама и аз ги изедох, смениха ми го с нов

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Mind_Control написа:Защо мислите от Panasonic им спряха праватаЗащото почнаха само Самсунг да лансират и да продават боклуци.

It`s party time !
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Кой им спрял "правата" на Panasonic марсианците ли ?
Цццццццц колко простотия върлува тук не е истина.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
SaSo написа:Аз говорих дори с управителя на магазина, който уж беше добре настроен и сам си каза, че съм прави и той на мое място би претендирал, но от Самсунг България не му признавали гаранцията... Говорих и с Самсунг България, с някакъв пич който прегледал уреда и той каза, че го били снимали и го пратили до Самсунг Кореа и те там отговорили, че хладилника бил в нормите...
Колега, тия нарочно те мотаят за да ти изтече гаранцията. Не им се харчат пари за поправка/подмяна на боклуците, които продават. Въобще не е твоя работа да се разправяш със сервиза или вносителя. Това е все едно да се разправяш кравите в некой обор, ако в магазина ти продадат развалено сирене.
Напрaво се свържи с КЗП и ще видиш как от магазина ще ти оправят проблема веднага.
Техномаркет е много нагла фирма по принцип. Не си първияt, който го прехвърлят между различните отдели. Познати ги мотаха така, но след КЗП тъпия магазин реши проблема. А генерално проблемът се решава като повече нищо не си купиш от тях. И в държавната адмистрация така мотаят--"донесете този документ", "вземете тая бележка от другия отдел"....
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Evelin Cotsev написа:Mind_Control написа:Защо мислите от Panasonic им спряха праватаЗащото почнаха само Самсунг да лансират и да продават боклуци.
аман от разбирачи в тоя форум
отностно колегата с проблемния хладилник , явно на някои по веригата не му се занимава , наи вероятно в сервиза. А като звъниш в магазина наи вероятно ти вдига секретарката , от нея нищо не зависи и има още 10201301230 неща да свърши , така , че и минава през .... искаи от управителя на магазина телефона на някои регионален или в централния офис , и ще ти решат проблема по бързо.
Лошото е че точно с управителя говорих и той е съгласен да се смени, но от Самсунг не му били признавали гаранционно това... Както и да е ще се подаде жалба в КЗП... Сега търсели по какъв стандарт можело да ми бъде нагънат хладилника... Мене дълбоко ме съмнява да намерят нещо такова... Но явно се готвят за нещо пред комисията.. Незнам там ще им признаят ли нещо или все пак и в България цар е клиента...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2