Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?

Мнение от dizelboy » 30 Дек 2009, 7:29

CheGevara написа:в тази насока да питам дали някой колега предлага легализирани преводи на английски и немски да ми се обади на ЛС. Не е спешно за превода и след нова година да стане.

Информация от посолството:
със следните документи: ксерокопие от талона (имам), удостоверение от полицията (още нямам) и оригинална зелена карта (имам) можело да се мине през Сърбия.

малко лотария, но мисля че си струва да се опита.

бате един от наште хора си идва от австрия на 2ри живи здрави ако могат там ти пратят големия талон и тои да го донесе кажи да ги деистваме тия неща макар 4е незнам дали ше ба4кат тия с доставките
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: E34

Re: Кражба => пътуване на кола без талон през Румъния?

Мнение от ivan. » 30 Дек 2009, 16:11

N.Mihaylovski написа:Те ако искат пари,добре,само да мине границата на Ром,на Бг границата с Ром ни искаха и акт за раждане наще,на Ром граница само лични карти,с полицайте в страната няма да има проблеми,като напуска РОм пак ще мине леко,натам вече незнам

те незнаят какво да искат :yes:
Аз се прибрах с временен талон,валиден за 6 месеца .Тъй като ми забавиха документите ми го извадиха -няма ли такава опция и тук :roll:
Нищо,че само на румънската граница ми го търсеха(и го признаха).
С копие от оригина и залената карта не вярвам да имаш ядове.
Изображение
by ''kompleksa''

Предишна

Назад към Извън Темата