Българските митничари се подиграват с хората...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Българските митничари се подиграват с хората...

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Дек 2009, 9:08

Face написа:Скоро минавах на Промахона в посока БГ.
Гърците не те и поглеждат,обаче като стигнах до нашето кпп ми разбиха кефа...
Спирам до ГН.БГ ПОЛИЦАЙ и преди да му дам личната карта за проверка го поздравих учтиво и го попитах къде мога да си закупя винетка.А той ме изгледа ултра нагло и лошо и ми казва "всички само винетки ви интересуват,а че документи проверяваме тука!".Дадох му личната карта да си ягледа,като толкова го засегнах.След като се насърди го попитах отново за винетка,отвъна ми че имало преди ама незнаел за сега...
Отивам на гишето където се плащат пътни такси,което е на 30м от въпросният полицай и винетки имаше,макар само седмични...

:banghead: .... :censored: :censored: :dummy: :ranting:Некадърните,страхливите от промяната и мързеливите остават, криейки се зад родолюбието :conf:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 29 Дек 2009, 12:37

Bogat-Beden написа:
Biogame написа:Колкото и пъти да съм пътувал винаги на нашата граница са ми правили проблем.
Преди пътувах редовно към Швейцария,минавах и през Унгария и през Италия и никъде не са ми правили проблем,
само на Калотина винаги свалях саковете и вадих всичкия багаж.
Е ми българска му работа,няма какво да говорим :banghead: :banghead:
Да ве,точно унгарските митничари какви миризми безподобни са.... :censored: :censored:

Колега от Австрия влизам в Унгария и обратно,никога не са ме гледали на криво и така нататък.Но един приятел колкото и пъти да влезе от към Сърбия всеки път багажа долу.
Иначе ги знам кви са некадърници Унгарците,но откъм Австрия проблеми не съм имал.
:driving: :dunno: :driving:

Аватар
Кара: BMW 535i 245 к.с. M-Paket
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от vito.genovese » 31 Дек 2009, 16:29

izhelev написа:Добре си написал нещата, но с това едва ли ще се променят.
Българинът реве, че управляващите са виновни за всичко, но не те го карат да си хвърля билетчето/фаса на земята и боклукът през терасата. Същото е положението и с тези митничари - обикновени хора на държавна работа, които се опитват да изкарат нещо по втория начин. Същите тези хора плюят държавата, без да се замислят, че са част от цялата схема... получава се един затворен кръг, от който няма излизане и липсва желание за такова.

Точно те са виновни защото няма строги санкции и затова българина няма култура
IT'S MY WAY...............OR HIGHWAY !!!

Предишна

Назад към Извън Темата