[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: А вие можете ли да постигнете такъв самоконтрол върху скор..
Тука всички много културни,като се кача на магистралата и карам с 120 км ме изпреварват се едно съм спрял. 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Карам съобразено с пътните условия, най- често с 10 отгоре. Понякога карам под ограниченията, понякога с повече от тях, но повече от +50 не. Не съм любител на екстремалното шофиране и експериментите на пътя.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Амчи то имам темпоматче. Турна го на 95 или на 135 и се возя като пич с жината
. Па лудите да ме изпреварват колкото си искат. Аз държа да стигна на местоназначението здрав и прав. А те хората са го измислили. Направили са писти, на които да се дава газ и да се удряш колкото ти душа иска. За жалост доста мъжлета с малки пишлета (тук стана рима
) не са го разбрали това, и държат да се докажат колко са бързи и колко са им малки пишоците.
Поздрави
И.А.

Поздрави
И.А.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
RSxRacer написа:Винаги съм +10 на ограничението,че глобите и разхода на гориво са малки
Точно! Извънградско около 100, че и с по-малко дори. Градско макс. 60. Особено в града няма защо да се раздава безмислена газ, дали ще съм първи или трети на светофара, не е от особено значение.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Възможно е ако карам из някоя красива местност или с приятел(приятелка) просто се возим за кеф , не сме тръгнали никъде конкретно
При всички други случай макс скорост 108 е невъзможно , донякъде скоростта не се усеща в колата и това допринася ... ако съм с на бащата Опела обаче , просто няма как да карам по-бързо 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ако пътните условия позволяват си карам нормално с 120-130км/ч извънградско.Най-конфортно ми е да пътувам с тази скорост иначе се побърквам ако се "влача" по пътищата!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
В повечето случаи карам точно така.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Евала, това е авто-туризъм!
Така трябва да се кара, да се наслаждава човек от природата, че само тя ни остана в скапаната държава!
Аз си карам магистрално-120-140!
Преди да сложат камерите и където позволява -160 но с "бушон" пред мен, ако има куки да го спрат него!
Не карам екстремно, все пак си возя жената и детето, достатъчно пътувам командировки и съм виждал какви ли не изроди!
Правил съм доста изключения, за които още ме е яд!
:
1.Шефа бърза за среща в резиденция Бояна : Благоевград-София още на стария път-35 мин.
2.Дядо ми до болница: В.Търново-София-1.30 мин.
и още няколко......

Аз си карам магистрално-120-140!
Преди да сложат камерите и където позволява -160 но с "бушон" пред мен, ако има куки да го спрат него!
Не карам екстремно, все пак си возя жената и детето, достатъчно пътувам командировки и съм виждал какви ли не изроди!
Правил съм доста изключения, за които още ме е яд!

1.Шефа бърза за среща в резиденция Бояна : Благоевград-София още на стария път-35 мин.
2.Дядо ми до болница: В.Търново-София-1.30 мин.
и още няколко......

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
на магистралата макс 110, 4есто и 80-90 , 4е ме мързи. на4е ограни4ение 40 мноо ме дразни. жената все писка 4е бавно карам.... като и кажа- ми карай ти, тя ми вика: и това ли аз да правя, та така
ама и от колата зависи. ако кара6 не6то по- мо6тно, не мое го мъ4и6 с 80.
728и лето господне 1984 със 120- ми седно си спрял на едно място. при по- висока скорост оба4е пък вятъра фу4и гадно
ама и от колата зависи. ако кара6 не6то по- мо6тно, не мое го мъ4и6 с 80.
728и лето господне 1984 със 120- ми седно си спрял на едно място. при по- висока скорост оба4е пък вятъра фу4и гадно
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
мога,ако изключа половината цилиндри 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Мога но само когато отивам някъде с нежелание,а връщането е убиествено.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Те тука всички колеги много културни се изкараха .Друг е въпроса редовно като карам със около 120км/ч и ме подминават разни все едно съм спрял. Ама следващият път обещавам ще си взема фотоапаратчето и ще снимам и ще снимам и после ще кача тук снимки и който се познае да не ми се сърди ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
забелязал съм, че повечето като видят права и се засилват, а като дойдат завоите карат бавно. при мен е обратно.
на правите пътища много рядко карам с повече +10 +20 от ограниченията. на магистрала мога да заспя направо и постоянно се хващам, че карам даже под ограничението... но на планинските участъци често се позасилвам като за оставане без книжка.
има и едно нещо, което много ме дразни... в българия хората никога, ама никога не отбиват на планински път като виждат, че бавят движението и правят колона. това е супер неколегиално.
на правите пътища много рядко карам с повече +10 +20 от ограниченията. на магистрала мога да заспя направо и постоянно се хващам, че карам даже под ограничението... но на планинските участъци често се позасилвам като за оставане без книжка.
има и едно нещо, което много ме дразни... в българия хората никога, ама никога не отбиват на планински път като виждат, че бавят движението и правят колона. това е супер неколегиално.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2