Проблем с мишката! HELP
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Проблем с мишката! HELP
Темата си е за тук.Лаптопа ми е Асус Х58,мишката и тя е Асус , дадоха ми я комплект с лаптопа , на 3-4 месеца са
Проблемът:
от днес , закачам мишката на лаптопа , тя светва мига 2-3 пъти и угасва (оптична е)
и на лаптопа искача съобщение
USB Device Not Recognized
One of the USB devices attached to this to this computer has malfunctioned , and Windows does not recognize it.
Странното е че и на стационарния неиска да работи ... какво й има подяволите
Моля за бърз отговор! ... докато мойта не се е върнала от работа че лаптопа неин

Проблемът:
от днес , закачам мишката на лаптопа , тя светва мига 2-3 пъти и угасва (оптична е)
и на лаптопа искача съобщение
USB Device Not Recognized
One of the USB devices attached to this to this computer has malfunctioned , and Windows does not recognize it.
Странното е че и на стационарния неиска да работи ... какво й има подяволите

Моля за бърз отговор! ... докато мойта не се е върнала от работа че лаптопа неин

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Проблем с мишката! HELP
Чичо Гугъл казва така..
USB устройства не се разпознават
Един от USB устройствата, свързани с това на този компютър е отделните точки, и Windows не я разпознава.
USB устройства не се разпознават
Един от USB устройствата, свързани с това на този компютър е отделните точки, и Windows не я разпознава.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ми какво да и е, май се е прецакала 
Остави го тоя чичо гугъл.
Уиндоуса ти казва, че мишката ти се е повредила и компа не я разпознава

Остави го тоя чичо гугъл.
Уиндоуса ти казва, че мишката ти се е повредила и компа не я разпознава

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Понякога уин-а се преебава... хич не обича USB портовете си.
Ако и на стационарния не работи... кофти ситуация.
Нито казваш каква е мишката, нито нищо.
Може да е фал с драйвърите след някакъв автоматичен ъпдейт на бозата... Може просто да е умряла, ако е някаква за 4лв. цена на едро.
Ако и на стационарния не работи... кофти ситуация.
Нито казваш каква е мишката, нито нищо.
Може да е фал с драйвърите след някакъв автоматичен ъпдейт на бозата... Може просто да е умряла, ако е някаква за 4лв. цена на едро.
- svilgg
- ентусиаст
-
ами на мишката отдолу пише
M/N M-UAG120
P/N 810-000404
PID:LZ8430A1714
ТОВА Е НАДЯВАМ СЕ ПОМАГАМ
M/N M-UAG120
P/N 810-000404
PID:LZ8430A1714
ТОВА Е НАДЯВАМ СЕ ПОМАГАМ
Logitech M-UAG120

This very mouse causes audio drivers & cards to malfunction.
For some reason the mouse conflicts with motherboards especially while used with notebook computers.
Поне така мернах в Google.
Аз бих изтрил драйвърите и после да потърся нови драйвъри от Logitech за тая мишка, въпреки че по P/N, Google казва че мишката всъщност е Asus
Най-вероятно е брандирана за Асус, но си е чист Logitech...

This very mouse causes audio drivers & cards to malfunction.
For some reason the mouse conflicts with motherboards especially while used with notebook computers.
Поне така мернах в Google.
Аз бих изтрил драйвърите и после да потърся нови драйвъри от Logitech за тая мишка, въпреки че по P/N, Google казва че мишката всъщност е Asus

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Колега нищо ново не ми казваш
На мен на лаптопа (който също е Асус) за 3 дни 2 мишки ми прецака. Качвам си аз Уйндолс 7 и мишката, която ми е в комплект с лаптопа само светеше и не работеше.. пробвах я на др ми комп.... няма никой вкъщи
Слагам на лаптопа мишката ми от др комп,който споменах.... 2 мин... и хоп познатата история
... след, известно време се сдобих с кураж да си купя друга мишка, но естествено си преинсталирах Уйндолса.. и за сега нямам проблеми... колкото и да искам да вярвам, че е съвпадение... фактите говореха против Уйндолс 7... сега с Вистата, нямам проблеми, но да видим 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
djkita написа:Колега нищо ново не ми казвашНа мен на лаптопа (който също е Асус) за 3 дни 2 мишки ми прецака. Качвам си аз Уйндолс 7 и мишката, която ми е в комплект с лаптопа само светеше и не работеше.. пробвах я на др ми комп.... няма никой вкъщи
Слагам на лаптопа мишката ми от др комп,който споменах.... 2 мин... и хоп познатата история
... след, известно време се сдобих с кураж да си купя друга мишка, но естествено си преинсталирах Уйндолса.. и за сега нямам проблеми... колкото и да искам да вярвам, че е съвпадение... фактите говореха против Уйндолс 7... сега с Вистата, нямам проблеми, но да видим
а толкова ли ви е трудно да си ползвате вградените хамстери... аз почти се научих ЦС да играя с нея

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Вероятно ти е кабелчето на мишката, и на мен така ми се прецака, но я оправих. Отваряш мишката и гледаш вътре да не се е разпоило некое кабелче. Също така, вътре кабелчето прави няколко остри завойчета в самата мишка и там може да се е прекъснало некое от кабелчетата. Но ремонта е доста сложна врътка, така че по хубаво си вземи нова по 10тина лева има, макар че и те толкова ще изкарат . Инак си вземи Logitech те са малко по-читави от останалите ментаци на пазара
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
тази към лаптопа също е logitech
и кофтито при теб е че гаранцията не се отнася към нея
провери да не се е зацапала усб буксата на мишката и да не прави контакт с усб-то на лаптопа

провери да не се е зацапала усб буксата на мишката и да не прави контакт с усб-то на лаптопа
- svilgg
- ентусиаст
-
пичове май ще се окаже че наистина мишката е изгоряла ... илинещо от рода
на нито един комютър на който я закача и не я разпознава ... ще вземам нова май ... не ми е за 20-30 лева за мишка , ами щото мойта ся отвори една уста ...
на нито един комютър на който я закача и не я разпознава ... ще вземам нова май ... не ми е за 20-30 лева за мишка , ами щото мойта ся отвори една уста ...

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09010619 e тея са читави
И цената им е читава
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09010620 и по евтини има, само гледай да е USB че малко лаптопи имат все още PS2ки

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09010620 и по евтини има, само гледай да е USB че малко лаптопи имат все още PS2ки

12 мнения
• Страница 1 от 1