Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Re: Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
Е.Димитров написа:Bella написа:sexpodmosta написа:
Bella, това не е частен случай. На първо време, изследването е провокирано от убежденията на мъжете, че жените не могат (или по-лошо) паркират. След изследването дори жената ръководела тестовете признава фактите. А и тя си казва, "не е някаква грандиозна победа на мъжете над жените, а просто упражнение в което единият пол е по-добър от другия."
Интересното е, че на 80-90% от жените на които кажа нещо за шофирането или паркирането, веднага ме контрират, че точно те могат да карат, паркират и то по-добре от почти всички мъже. След това като трябва да се покаже на практика, почват да не минават по определени пътища, да не минават през кръгови, да не паркират еди къде си и куп подобни неудобни за минаване места.
Kакто вече казах или го можеш или не.За мен подобен род спорове са безпредметни - то си е научно доказано ,че на жените им е проблем паркирането защото мъжете цял живот ги лъжат колко са 20 см .
А за доказване на способности -нямам претенции да съм Шумахер ,но не съм и съботно -неделен шофьор .Наясно съм какво мога
Ние мъжете може да ви лъжеме колко са 20 см,но за съжаление на вас ви трябва поне по 2 метра разтояние,което не е оправдание това с 20 те санта

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
46 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4