Не изхвърляйте старите вещи от шкафовете -в тях са спомените
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Не изхвърляйте старите вещи от шкафовете -в тях са спомените
Колеги, онзи ден като си чистих шкафовете в детската стая,че сега е подготвяме за дете
) и ... можете ли да си представите на каква находка попаднах в една кутия ? Nokia 8850-еееееее
) Този телефон го мислих,че съм го продал, че аз с тези подновявания на договорите от Глобул всеки две години си сменях телефоните и старите или ги подарявах на някой приятел или просто ги забутвах някъде по шкафовете с тенденцията да ги продам за втора употреба след това, но поради липса на време ли какво ли и този телефон явно съм го оставил ей-така .... И онзи ден докато си чистих записките от студенството и случайно в една кутия попаднах на този телефон. Можете ли да си представите какво чувство изпитах когато го взех в ръката си
) Ех, спомени ... Този телефон е точно колкото 8210-ката само,че с капаче ..Спомням си тогава какво вълнение беше -преди десет години
).Просто затворих очи и през съзнанието ми като на сън преминаха всички онези мигове,който съм имал с този телефон - трепетното очакване за да го взема от една промоция на Мтел-а , след това безбожно високите сметки,който плащах за да говоря по него
) Все пак преди едно десетилетие малцина бяха тези,който имаха телефони и можеха да си позволят да говорят по GSM-a. Спомням си тогава с какъв трепет очакваш да ти се обадят по GSM-a или пък да дойде Нова Година и ти искаш да звъннеш да поздравиш гаджето,а мисията се оказва невъзможна поради срива в системите,макар че абонатите който я ползвахме не бяхме много ... И винаги когато отивахме да си платим сметките в офисите на Мтел-а , отивахме със свито сърце очаквайки бомбастични сумички .....
Спомням си опашките,който си виеха често по празници пред офисите на Мтел-а, особено за Коледните и Новогодишните празници и когато не си платеше сметката на време веднага ти спираха телефона .... Спомням си също така каква гъзария беше когато в автобуса ти звънне телефона и ти го извадиш -както се казваше тогава в една реклама по радиото ''той е малък, но когато го извадите, се разбира, че не сте случаен човек '':)) .. И след това когато излязоха 'прима'-картите на Мтел-а с промоционалните ваучери от 5 лв. Даваха ги като бонус към всяка прима карта и понеже тогава се занимавах с телефони, събирахме се няколко колеги,който продавахме ''прима''-карти и пазарувахме направо на едро ''прими'' и към всяка получавахме бонуси ваучери от по 5 лв.
) След това тези ваучерчета ги продавахме отделно или просто ги подарявахме на някое гадже за ..добри заслуги
) Абе, готино си беше онова време -време, в което хората имаха повече пари, бяха по-весели и безгрижни. Време, в което още хората умееха да се забавляват . А сега като гледам половината и повечето теми тук и колегите- на кой го зарязал гаджето, друг пък се контузил, трети щял да си стои сам в къщи, четвърти имал други планове, но се случили неща,който променили плановете му ... Стига бе, колеги....Всичко си е до настройка . Ако вие не си го направите да ви е весело , няма кой . И запомнете,че всичко в този живот се случва само по веднъж и никога не се повтаря. Така,че колеги и колежки наслаждавайте се на красивите мигове и се постарайте да ги прекарате пълноценно с любимият човек в подходяща компания и подходяща обстановка ... Понякога не броя празнуващи е мерило за това дали ще ви е весело или не . Както Ви казах - зависи си от Вас и вашата настройка . Така,че колеги, стегенете се и хайде по-весело и горе главата .И нека когато часовника отброи последната секунда от последната минута от последният час от последният ден от отиващата си 2009 година и ние вдигнем наздравица с поглед изпълнен с надежда напред за една по-добра 2010 година, и си пожелаем много здраве, щастие и сбъдване на желанията ни. Да оставим всичко лошо в старата и нека посрещнем Новата година с усмивка и се опитаме да се усмихваме по-често като не позволяваме на незначителни неща от ежедневието да вгорчават празниците ни . Защото нали знаете,че както ни тръгне от първият ден през годината, такава ще ни върви и през цялата година
) . А тази година прогнозата на синоптиците за първия ден от новата 2010г. е,че ще бъде слънчево. Нека и в душите на всички ни е такова . Наздраве и весело изкарване на празниците на всички колеги и колежки
))!

Спомням си опашките,който си виеха често по празници пред офисите на Мтел-а, особено за Коледните и Новогодишните празници и когато не си платеше сметката на време веднага ти спираха телефона .... Спомням си също така каква гъзария беше когато в автобуса ти звънне телефона и ти го извадиш -както се казваше тогава в една реклама по радиото ''той е малък, но когато го извадите, се разбира, че не сте случаен човек '':)) .. И след това когато излязоха 'прима'-картите на Мтел-а с промоционалните ваучери от 5 лв. Даваха ги като бонус към всяка прима карта и понеже тогава се занимавах с телефони, събирахме се няколко колеги,който продавахме ''прима''-карти и пазарувахме направо на едро ''прими'' и към всяка получавахме бонуси ваучери от по 5 лв.

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Не изхвърляйте старите вещи от шкафовете -в тях са спомените
Много добра тема... Поклон, колега!
Весели празници, и много хубави моменти с булката

Весели празници, и много хубави моменти с булката

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Мдддаааа ....
Губиш си времето с тези теми !
По - добре пробвай да пишеш романчета !
Губиш си времето с тези теми !
По - добре пробвай да пишеш романчета !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Батеее а спомняш ли си едно време като немаше Жи си еми и пак се живееше някак си?
Ебахти цяла тема за некъв телефон дето си се бил вкарал маса пари за да си газар
Поздрави и весело посрещане и отделяй повече време на жена си вместо да пишеш глупости!
Ебахти цяла тема за некъв телефон дето си се бил вкарал маса пари за да си газар

Поздрави и весело посрещане и отделяй повече време на жена си вместо да пишеш глупости!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Не плюйте авторите дето пишат по разчупени темички. Трявбва да има и такива.

Прав е Синеокия... и аз така, преди точно месец си бях у нас... /при мама/. Реших да потърся едни пръстени, дали не са там. Рових, вадих от моите шкафове в къщи... с какво умиление гледах якичката на ученическата ми престилка, цялата в подписи на съучениците ми в 8-ми клас, които рядко срещам, а съм учила сума години с тях. Лексикон... кой знае, някъде от преди Христа с искрени и не дотам гладки правописи. Стари снимки на приятели и съученици, много от тях не са в България от години. Резервните ключове на отдавна продадения Трабант. Мидички, събирани някога... на морето. Сватбени кърпички и пухчета с бонбони, спомени от сватбите на братята ми и близки приятели... И всичко върнах обратно на място. Нека стоят там и пазят хубави и топли спомени. Пръстените ги намерих естествено. 

Да караш Peugeot е страст!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък си пазя първия презерватив дето си купих,не можах да го ползвам щото грижливо си го бях прибрал в къщи когато се наложи да правя секс 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
явно не се е наложило 

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
аз пък на бала имах подарък бенефон сигма за 1000лв тежеше към 700 крама и като го сложех в сакото ми се свличаше на една страна ама пък бех най големия гъзар 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
сигмата беше нечовешка гъзария ,имах такъв служебен ,беше модела Голд за 1200 лв не се говореше с мене
У нас си пазя едно Сони, с онази антенка, като на радиостанция, на дисплея пише CITRON.
Ако го заредя, може и да побачка малко. До колкото знам, точно този модел излиза за първи път и с българско меню.
Ако го заредя, може и да побачка малко. До колкото знам, точно този модел излиза за първи път и с българско меню.
Да караш Peugeot е страст!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
онзи ден изрових бенефон делта
за малкод а го изхвърля ,но нещо ме спря и си го прибрах отново. голяма реликва но породи някаква носталгия
проблема е че заема половината чекмедже... но

проблема е че заема половината чекмедже... но
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
15 мнения
• Страница 1 от 1