помощ за вирус
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: помощ за вирус
От известно време ползвам "Microsoft Security Essentials" и съм очарован от функционалността на малката и лека програмка.

Владо, Microsoft са пуснали тяхна си антивирусно подобна боза, която работи ли? Направо не мога да повярвам.
Я раздуй!
Я раздуй!
- vld
- Старши ентусиаст
-
Дам, и то доста добре.
Пробвах я на няколкопъти на безнадеждни случаи и очудващо за мен се справи безупречно
Пробвах я на няколкопъти на безнадеждни случаи и очудващо за мен се справи безупречно

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
liloff написа:Владо, Microsoft са пуснали тяхна си антивирусно подобна боза, която работи ли? Направо не мога да повярвам.
Я раздуй!
Тя работи,работи и после вземе та умре,проблема е че след това нема деинсталация,само с някой специални инструменти се маха иначе преинсталлл
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:а какъв е проблема след като спре?
Трябва да се плати,всички страници после водят до майкрософт,запушва канали,проблем става ако:
1-не искаш да си платиш
2-може само с кредитна карта
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Препоръчвам Avira Free. Безплатна е с единствената забележка, че при всеки ъпдейт показва рекламка.
Според мен това е най-добрата БЕЗПЛАТНА антивирусна програма в момента.
Въобще не се усеща, че е инсталирана и не ти трови живота с глупави настройки, менюта и т.н. Ако открие нещо подозрително ти показва прозорче, където може да кажеш дали да го изтрие/изчисти.
Тестовете показват, че това не е само мое мнение
Според мен това е най-добрата БЕЗПЛАТНА антивирусна програма в момента.
Въобще не се усеща, че е инсталирана и не ти трови живота с глупави настройки, менюта и т.н. Ако открие нещо подозрително ти показва прозорче, където може да кажеш дали да го изтрие/изчисти.
Тестовете показват, че това не е само мое мнение

- vld
- Старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:© написа:а какъв е проблема след като спре?
Трябва да се плати,всички страници после водят до майкрософт,запушва канали,проблем става ако:
1-не искаш да си платиш
2-може само с кредитна карта
Колега много жестоко си е объркал, софтуера е напълно безплатен!
Пише го с големи букви навсякъде и в сайта на майкрософт включително.
Ползвам я от както я има повече от 3 месеца вече( а може и от преди това да я е имало).
И досега няма лаптоп или ПЦ на което да съм я инсталирал и да е дала споменатия от теб проблем.
Над 20 машини.
Тоява дето си го описал е по скоро като реакция на някой вирус.
Освен това ако не харесаш програмката можеш да я деинсталираш от контрол панел без никакви странични ефекти и без последствия.
Като казвам без последствия имам в предвид това, че обикновенно един компютър когато е бил заразен и го почистиш с някаква антивирусна и после я деинсталираш той остава доста уязвим и много лесно прихваща същата бълха, докато с тази програмка до сега не съм имал подобен случай.
Е то прекалено малко време съм я тествал де, но все пак.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мисля, че темата не е вече актуална.
P.S. Между другото, препоръчвам едно сканиране и с GMER за разни rootkit-ове, не винаги се хващат от антивирусните.
P.S. Между другото, препоръчвам едно сканиране и с GMER за разни rootkit-ове, не винаги се хващат от антивирусните.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2