Липса на рег. номер - как се процедира?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Липса на рег. номер - как се процедира?
Здравейте колеги,
след ровене из форума неможах да намеря отговор на моя казус.
Имам мотор Yamaha Tenere. В момента седи зазимен близо до нас. За съжаление, поради причини, които не искам да коментирам, рег. номер е счупен на две и едната половина не се знае къде е.
Сега въпроса ми е как се процедира от тук нататак. Ясно е че трябва да отида в КАТ. Но от там не ми е ясно какво се прави и какви документи са необходими. Също така мотора е прехвърлен на мое име само нотарялно - в кат не е.
Мерси предварително.
след ровене из форума неможах да намеря отговор на моя казус.
Имам мотор Yamaha Tenere. В момента седи зазимен близо до нас. За съжаление, поради причини, които не искам да коментирам, рег. номер е счупен на две и едната половина не се знае къде е.
Сега въпроса ми е как се процедира от тук нататак. Ясно е че трябва да отида в КАТ. Но от там не ми е ясно какво се прави и какви документи са необходими. Също така мотора е прехвърлен на мое име само нотарялно - в кат не е.
Мерси предварително.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Re: Липса на рег. номер - как се процедира?
Иди в кат с договора/документите с които си прехвърлил мотора и кажи, че са ти откраднали номера. Ще ти сложат нови номера и хем ще си извадиш и талон за мотора.
Новите номера ще трябва да си ги платиш + таксата за талона.
На един познат му бяха откраднали предния номер на колата и направи точно това. Той имаше талон на негово име де.
На един познат му бяха откраднали предния номер на колата и направи точно това. Той имаше талон на негово име де.
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
А някой може ли да ми каже горе долу колко ще ми струва тази процедура?
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
prel написа:Иди в кат с договора/документите с които си прехвърлил мотора и кажи, че са ти откраднали номера. Ще ти сложат нови номера и хем ще си извадиш и талон за мотора.
Първо се минава през районното да кажеш, че са ти откраднали номера и ти дават една бележка, с която се ходи в КАТ. За кола е 70-80 лв.
Обаче щом имаш част от номера, тогава по- добре звънни и ги питай дали не може да отидеш направо в КАТ с него.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
треа да отидеш при куките и да го обявиш първо и след 3 дена ти дават няква бележка и тогава отиваш в кат за преригистрация.
не ме питаи от къде знам.
тая част от номера където я имаш не я обявялaи че ще изхабиш една химикалка да и обясняваш
не ме питаи от къде знам.
тая част от номера където я имаш не я обявялaи че ще изхабиш една химикалка да и обясняваш

5 мнения
• Страница 1 от 1