Опреснителен шофьорски курс и задължителен изпит за всички!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Re: Опреснителен шофьорски курс и задължителен изпит за всички!!

Мнение от ///ivanE30 » 06 Яну 2010, 0:41

днес как да реагират с магическа пръчка ? заваля в час пик насякаде задръствания и кво да направят с магическа пръчка да изчистят улиците ?? аз нямах проблем дори и да не ги бяха изчистили щото набих 300 кинта за гуми :winky:
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 06 Яну 2010, 1:07

Не знам кой е калпав, ама най-обичам разни "иностранци" да са напълно адекватно наясно с нещата, без дори да са присъствали... ти видя ли колко снегорина изобщо вървяха из града, че коментираш? Не? Ми тогава кво се обаждаш... аз за 2 часа видях 2 снегорина.... на една и съща улица.... като гледам още някой също ги е видял, ама на друго място....така за цяла София толкоз.... и после улиците това, улиците онова...

Освен това кат си толкова нясно с бакшишите и градския, ела ти да ме возиш като бакшиш по 2 часа, или да висиш с мен по 2 часа по гр. транспорт... на едно място... щото е лесно да "лаете", ма отдалеч....[/quote]

Колега палиш се без причина :winky: До кога ще Ви изненадва зимата а :?: Разбира се не визирам теб или голяма част от колегите,но просто е смешно положението в София.Падне два пръста сняг и аууу ппроблеми ...,че по БТВ по Нова ,Мартин Карбовски...и др.спец.части.Ами на мен завършеният сеуянин ми е ясно ,че Вашата община е НЕКАДЪРНА и ЯЛОВА. :wave: Проблема си е ВАШ :mhihi: Вие си ги избирате...
ПС Нашата община сие истий курец ама ние си знаем за проблема и не ревем у форума.
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 06 Яну 2010, 1:19

подобно на вашето беше и при първия по-обилен ( разбирайте десетина сантима ) сняг във Варна..... колко скъпи коли, десетки пъти по-скъпи от моята е36, заобикалях..... как това уж пикливо е36, ама с 15цола ханкоок на 1 година гуми, не ме остави никъде..... поднасяше се лекинко, колкото за усмивка на лицето ми, и това е..... като се кара разумно - няма проблем..... и чист лед да е, като можеш, ако трябва и с 5км/ч - минава се и това е..... масово карат като изтървани, и то без подготовка - ето я формулата на сакатлъка :mhihi:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 06 Яну 2010, 1:20

Пак ни изненада зимата... :mhihi: шанс :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Яну 2010, 1:30

и тази зима поздравявам общината с песента - в градския (селския) транспорт съм нередовен, а данъка на колата не ми е платен.
Колата мисля да продължа да не я карам точно поради изброените по горе от вас причини.
Поздрави отново на общината.
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 06 Яну 2010, 2:27

И те поздравяват с песента, чието съдържание гласи - дупка до дупка, дупка до дупка.... :mhihi:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 06 Яну 2010, 17:28

Само да вметна, че ходенето пеша и с градския транспорт не е срамно, даже е по-здравословно при всички положения. Както винаги взех маршрута Овча Купел - Младост 1А за 1 час. И да кажа, че метрото рулира не само в такива дни като вчера, Метрото е номер 1 при всички положения. Не знам иначе как ще стигнеш от Младост до Обеля за 27 минути освен ако не е след 10 вечерта.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Яну 2010, 20:28

Не ми се четеше цялата тема, но като стана въпрос за онази снежна сутрин и средните пръсти... ами... не съм раздавала... изчистих си колата / винаги чистя мигачи, фарове, тавана, абе цялата я чистя.. чакам докато се размръзне.../, въоражих се търпение, пуснах си спокойна музичка, усмихнах се и хайдееее да видим колко ше се лъзгамееее :mhihi: /... зимни гуми имам, не ми бяха замръзнали чистачките и леко бавно и славно се дотътрих до ... планината / Бояна/... И се изсмях веселяшки, когато профи шофьор от фирмата дойде с час закъснение и учудено: "Ама ти как си дошла с това BMW :shock: " Хаххах, викам, абе алоуу, точно ти ли ми го казваш.. ако знаеш как да караш и си с нормални зимни гуми, няма проблем...
Та с две думи трябва повече търпение, познаване на колата и.... спокойствие, толерантност ... никакави резки движения, и с краката, и с ръцете :mhihi: :mhihi: В интерес на истината нямаше хора, които да нервничат и да првавят глупости около мен... :D
Последна промяна Apassionata на 06 Яну 2010, 20:33, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 06 Яну 2010, 20:31

Хммм а някой обади ли се в голяма столична да каже примерно ,че едикъде си не е пипнато , защото аз си направих труда и да ви кажа в 10 май бях първия които се обаждаше там , след обаждането ми веднага изпратиха снегорини в региона който казах че съм , иначе неадекватни колкото искаш .... погледах няколко сбъсъка от глупост .... и се прибрах на топло и сигурно :lalala:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Предишна

Назад към Извън Темата