Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Пияна шофьорка блъсна депутат в Перник

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 16:16

Направо си представям в обратната ситуация, как патрула догонва депутатката, слага и белезници и я задържат в районното, а партийният ръководител внася предложение незабавно да и се свали имунитета след което и налагат максимална санкция от 1 година лишаване от свобода за престъпление по транспорта и съобщенията.
Но не-депутатите НИКОГА, ама НИКОГА не карат пили, само поради тази причина описаното от мен няма как да се случи :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Яну 2010, 16:40

Е.Димитров написа:
Ogi написа:
Е.Димитров написа:
Ogi написа:...сериозно ли сте такива хейтъри бе колеги... тъпа пияна крава блъска жена която пресича с детенцето си... бяга от местопрестъплението а вие и поддръжавате само защото е блъснала депутат... а ако не я беше блъснала само с огледалото а с фара примерно... кво щеше да стане? а ако беше блъснала детенцето ? 1.47 промила алкохол а вие я изкарахте герой!
ЕВАЛА ВИ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :yes:

Щото много мразя депутати,те за тва,а иначе такива катастрофи стават през 2-3 часа и ако не бутнат некой известен-никой нищо не научава,пък за мерки-абсурд,а тая са я фанали за 2 часа,те за това ме е яд

продължаваш да ме очароваш...
яд те е че пияна блъска жена на пешеходна пътека и след това я хващат???

представете си това да се случи на вас или на ваш близък... ще има едни дълги постинги в които ще осъждате всички пияни и всички правоимащи жени... не ми се мисли просто... като сетя как ревете като 13 годишни когато някой голфаджия ви е засекъл... или някой мерцедес ви е изпреварил на магистралата...
нямам думи просто...

Май не четеш правилно,ама аз понеже съм пич ще поясня
Яд ме е че заради деПУТатката ,провинилата се шофьорка веднага е намерена и направо цялата милиция се е вдигнала,а за обикновенните хора,че стават през 2-3 часа подобни инциденти-никой нищо не прави,моля те,зачети се пак в по-горното,не знам защо се налага да си пиша мнението 2 пъти да обяснявам на голем човек

разбрах те и 1-вия път и съм съгласен донякъде с теб но все пак шофьорката си го заслужава и се радвам за развързката на случая...

просто всички ме изненадахте как реагирахте на новината... :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Яну 2010, 16:58

Ogi написа:
разбрах те и 1-вия път и съм съгласен донякъде с теб но все пак шофьорката си го заслужава и се радвам за развързката на случая...

просто всички ме изненадахте как реагирахте на новината... :winky:

Виж сега,аз много мразя пияни хора,независимо дали карат или не карат,един ден по стария път за летището се разминавам с една кола на косъм,тоя не можа да вземе завоя и по тревата и колата се обърна на една страна,спряхме няколко коли с които също на косъм се размина този,отидохме да видим какво става и да го вадим от колата,в един момен излиза некакъв военен на възраст поне 45-50 години като танкист от колата и вика "разотивайте се,всичко е наред" е тогава аз не започнах първи,просто някой даде "старт" и всеки се включи по наказанието на въпросния военен,отнесе неколко шамара и неколко шута,идеята ми е че такива индивиди (пияни шофьори) трябва да се линчуват първо от хората,но тук има нещо друго,как този случай ,само едно огледало я е подпрела,но вече е в медиите,просто май някой са по-важни от тези дето хранят тези някой-сбъркано общество ебаси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2010, 17:08

Странно.. мен като ме блъсна и избяга на пешеходна пътека някъв и го гоних после, спряха го полицаи от там-Пирогов, жалби и т.н. В резултат лявото ми коляно е тотал шаден и получих становище от съда, че няма да повдигат обвинение, щото съм нямал телесна повреда, въпреки, че имах заключение от некъв там независим съдебен лекар и от Пирогов..
Депутатите са явно некъв рядък вид по-крехки люде и трябва с трепет да им пазим здравето и животеца.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Яну 2010, 17:26

Ако не беше депутат пострадалата - оперативно-издирвателните мероприятия нямаше да се развият така бързо. Ако въобще се бяха развили... Това и на мен не ми харесва, но ако трябва да бъдем честни - за "известните" хора винаги усилията и натягането са повече - и така е по целия свят ;)

Иначе щом жените на дивите селски бекове почнаха да правят такива изпълнения - представете си самите бекове какви ги вършат! :dummy:
Ама то май няма смисъл - като се сетим, че съдийка от Перник беше хваната в същото провинение... :no:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2010, 17:34

bum_bum написа:Странно.. мен като ме блъсна и избяга на пешеходна пътека някъв и го гоних после, спряха го полицаи от там-Пирогов, жалби и т.н. В резултат лявото ми коляно е тотал шаден и получих становище от съда, че няма да повдигат обвинение, щото съм нямал телесна повреда, въпреки, че имах заключение от некъв там независим съдебен лекар и от Пирогов..
Депутатите са явно некъв рядък вид по-крехки люде и трябва с трепет да им пазим здравето и животеца.
:| :| :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 17:35

flame написа:за "известните" хора винаги усилията и натягането са повече - и така е по целия свят

Не е баш така, в щатите за такова нещо си влизаш в затвора, тука получаваш "пробация" най- много, или условна, или нищо не става. И понеже за пияндурниците не се взимат мерки, но дейност трябва да се отчита дупетатите обмисляха да се взема книжката и при 0,1 промила и така - за едни ножа е дървен, за други-само откъм дръжката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2010, 17:56

Е.Димитров написа:
павката написа:.. който я е ударил със страничното огледало
:roll: ,това голям удар ще да е било

Епа задника ако и е 2 декара... :mhihi:

то тогава няма го усети, ще помисли че пчела я е жилнала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Яну 2010, 18:11

flame написа: Инцидентът е станал около 18.30 ч. ........
Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила.

Таа се е подкарала от обед сигурно и е бързала да сготви на мъжо си :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пернишка му раота ... :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2010, 18:36

plradev написа:
flame написа: Инцидентът е станал около 18.30 ч. ........
Тестът за алкохол, на който е била подложена, е отчел 1.47 промила.

Таа се е подкарала от обед сигурно и е бързала да сготви на мъжо си :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пернишка му раота ... :mhihi:

И явно видяла глиганско на пътя и рекла да го чукне :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Яну 2010, 18:44

Bogat-Beden написа:И явно видяла глиганско на пътя и рекла да го чукне :mhihi:

Мноо тънко е минала, само с огледалото, пък какъв дивеч..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 18:48

:mhihi: Абе ако беше карал мъж...щях да се замисля за друга хипотеза-че не я е плеснало огледалото, ами някой я е пошляпнал, ама... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 07 Яну 2010, 19:00

Ех, в началото не прочетох добре заглавието и си казах: "Почнахме ги най-накрая, тяхната мамица!" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пък то какво се оказа...

Пияната шофьорка трябва да си понесе наказанието, но както много от колегите са казали - ако беше обратното, можеше пострадалата да я изкарат виновна, че се е мотала пред колата на депутата...
България, с една дума. :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Яну 2010, 19:59

И к'во - като е депутат да и козирувам? Законите трябва да важат за всички! Една интересна ситуация - някой олигарх чуква леко депутат. К'во прайм? Като нямаме правосъдна система някои хора ще се възползват, за сметка на други, които ще го ядат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 20:14

Ryapoff написа:Една интересна ситуация - някой олигарх чуква леко депутат. К'во прайм?

Господин депутата по нисък от тревата поднася извинения, че е одраскал возилото на г-н олигарха....

Предишна

Назад към Извън Темата