Сайт за продажба на Комбайни в Германия
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Сайт за продажба на Комбайни в Германия
Здравейте отново колеги, имам познат който търси да си купи комбайна от Германия аз му препоръчах немското мобиле сайта да провери обаче каза, че оттам не му върши работа. Някой да знае някакъв сайт за комбайни от Германия? Благодаря предварително 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Сайт за продажба на Комбайни в Германия
c7aH4eB написа:Здравейте отново колеги, имам познат който търси да си купи комбайна от Германия аз му препоръчах немското мобиле сайта да провери обаче каза, че оттам не му върши работа. Някой да знае някакъв сайт за комбайни от Германия? Благодаря предварително
Я се замисли какво питаш и ше видиш , че и на тебе ще ти стане смешно...комбайн...кхх
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Че кво му е на комбайна , малко трудно ш`го докара, но не е невъзножно 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
c7aH4eB написа:Здравейте отново колеги, имам познат който търси да си купи комбайна от Германия аз му препоръчах немското мобиле сайта да провери обаче каза, че оттам не му върши работа. Някой да знае някакъв сайт за комбайни от Германия? Благодаря предварително
И аз съм зайнтерисован точно над такава машина. Ще ми е полезно и на мен някой ,ако може да помогне с нещо та дори и докарването.....
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
В mobile.de има и комбайни - Agrarfahrzeug, Mähdrescher. Аз мога да ви го докарам след като го купите от там. Трябва да се свали хедера и може би покрива на кабината и гумите. Ако качим всичко на един камион цената е около 6000лв от южна Германия, но може да има много инвентар към него и да трябва още частично дотоварване в друг камион - там вече зависи колко линейни метра от каросерията ще заеме. Можете да намерите и по-евтин превозвач, не се натискам за такива товари. Много е важно какви са размерите - докарвали сме трактори и комбайни. Има и някои, които трябва да се разглабят много. Вътрешните размери на каросерията са 13.65Х2,50(ширина)Х3,05(височина)метра.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Аз намерих http://autoline.bg/stock.php?cnt=DE&cat ... 40&model=& това за сега.
А колега благодаря, че предлагаш такава услуга за докарването, но мисля, че човека лично ще ходи да я докара или с някой негов приятел незная точно. Та търсенето продължава и за други сайтове тоя го одобриха що годе, но се пак ако се намери и друг сайт
А колега благодаря, че предлагаш такава услуга за докарването, но мисля, че човека лично ще ходи да я докара или с някой негов приятел незная точно. Та търсенето продължава и за други сайтове тоя го одобриха що годе, но се пак ако се намери и друг сайт

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
http://www.traktorpool.com/ и http://www.truckscout24.com/ се сещам аз засега.
Aim to be the best, live with the rest!

7 мнения
• Страница 1 от 1