Застреляха Боби Цанков!
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Застреляха Боби Цанков!
Абе колеги, почвате да ми ставате смешни вече, някои от вас. Като четете, тъй разбирате ли, вниквате ли? Първо казах, не ангажирам никой с написаното. Второ, не съм казал аз, че НСО са убили Цанков, а споделих че една медийна личност, няма да кажа кой, така се изказа по една медия. И трето, ако за вас това дето го четете по вестниците и виждате по телевизията е самата истина и медиите в България са страшно обективни и критични, моите поздравления, аз продължавам да се смея, в очакване на следващия пост, предизвикан от моя предишен. Заповядайте да остроумничите. И Господ да слезе да ви каже, че има срастване на престъпността с държавния апарат, едно ще си знаете и баете явно. Какво ви идва в повече, истината, логиката? Зависи дали искате цялата истина или тази, която се вмества в представите ви. Въпрос на вкус.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Elesar74 написа:Абе колеги, почвате да ми ставате смешни вече, някои от вас. Като четете, тъй разбирате ли, вниквате ли? Първо казах, не ангажирам никой с написаното. Второ, не съм казал аз, че НСО са убили Цанков, а споделих че една медийна личност, няма да кажа кой, така се изказа по една медия. И трето, ако за вас това дето го четете по вестниците и виждате по телевизията е самата истина и медиите в България са страшно обективни и критични, моите поздравления, аз продължавам да се смея, в очакване на следващия пост, предизвикан от моя предишен. Заповядайте да остроумничите. И Господ да слезе да ви каже, че има срастване на престъпността с държавния апарат, едно ще си знаете и баете явно. Какво ви идва в повече, истината, логиката? Зависи дали искате цялата истина или тази, която се вмества в представите ви. Въпрос на вкус.
А ти драги ми логисте, какво логично видя в това твърдение за НСО, та го спомена?
Май не аз, а ти вярваш прекалено много на медиите

Бтв, според теб дали има тайни нациски бази с летящи чинии по родопите?

Elesar74 написа:...
Четем колега, четем... 2 неуспешни опита, публични заплахи, "откровения" по медиите, издаване на книга за някои хора, хиляди излъгани хора... да, само правителството ще е

///peter написа:Бтв, според теб дали има тайни нациски бази с летящи чинии по родопите?![]()
За родопите не знам, но около аец Козлодуй има слухове за 4 батальона

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига толкова....