"Paranormal activity"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Re: "Paranormal activity"

Мнение от _BmW_™ » 04 Яну 2010, 13:03

fedoracore написа:само 5 мин. го загледах и беше изтрит

Толкова ли е зле :D
или се постресна малко ?!

Че съм го свалил и не съм го гледал още :dunno:
///M
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Яну 2010, 13:13

Супер зле е , аз се заблудих по високата оценка в imdb, даже не погледнах за какво става въпрос. :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 04 Яну 2010, 17:09

dimithur написа:Супер зле е , аз се заблудих по високата оценка в imdb, даже не погледнах за какво става въпрос. :mhihi:

Абе не е зле бе хора,нагледал съм се на някакви филми пълни с компютърни анимации,класически сценарии на психо трилъри и тем подобни.Филма дава едно малко по различно усещане от стандартните психо-трилъри,по непринуден е и т.н.Недейте да мислите че този жанр(психо,ужаси,хорори) е само ефекти и сцени от "Родопа",кланета,кръв,червата навън и т.н.За мен филма е интересен и най важното по-различен,ама различни хора-различни вкусове!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 07 Яну 2010, 2:21

Големи критици сте всички тук, но що вие не заснемете нещо с малко пари и от него да направите милиони?
Filmed for USD$15,000 and grossed USD$9.1 million in its first week in the US, breaking the record of highest-grossing weekend ever for a movie playing at less than 200 theaters.

Заснет с 15 000 щатски долара и донесъл печалба от 9,1 милион пак щатски долара за първата седмица..

Филма е въздействащ и си заслужава гледането, за разлика от много други филми, заснемането на които е струвало милиони.

Филма има 3 възможни края, като аз съм гледал 2 от тях. Разликите са единствено в самия край на филма.

Пуснете си го по тъмно (да кажем сега), усилете си звука или ползвайте слушалки и.. приятни сънища :)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 07 Яну 2010, 19:32

///M3-E36 написа:Големи критици сте всички тук, но що вие не заснемете нещо с малко пари и от него да направите милиони?
Filmed for USD$15,000 and grossed USD$9.1 million in its first week in the US, breaking the record of highest-grossing weekend ever for a movie playing at less than 200 theaters.

Заснет с 15 000 щатски долара и донесъл печалба от 9,1 милион пак щатски долара за първата седмица..

Филма е въздействащ и си заслужава гледането, за разлика от много други филми, заснемането на които е струвало милиони.

Филма има 3 възможни края, като аз съм гледал 2 от тях. Разликите са единствено в самия край на филма.

Пуснете си го по тъмно (да кажем сега), усилете си звука или ползвайте слушалки и.. приятни сънища :)

:yes: Колега каде ги гледа другите?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 07 Яну 2010, 19:44

Като замисъл не е лошо филмчето, но Мика на моменти попрекалява да се прави на безстрашен :D Евала им правя, че са вложили 15к, а първата седмица само са дръпнали 9,1 млн :ok:

А относно това колко е страшен и тн, според мен на всеки ще повлияе по различен начин. На мен не ми се стори стресиращ, при все, че комшиите правят ремонт и са дрелки, почуквания и тн ;)

Къде може да се види друг край на филма освен този с ножа :P

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 10 Яну 2010, 2:29

Абе момчета Филма хич не е зле на няколко пъти потскочих :oops:
дасто ужаси гледам този найстина е доста силен според мен !! :yes: :yes:

European написа:Къде може да се види друг край на филма освен този с ножа :P

В трейлара на финала лети труп към камерата :kuku: :mhihi: :mhihi: :mhihi: