Би Ти Ви започна кампания "Твоята помощ" за

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Би Ти Ви започна кампания "Твоята помощ" за

Мнение от gery » 09 Авг 2005, 23:42

Би Ти Ви започна кампания "Твоята помощ" за пострадалите от наводненията.
Можем да върнем нормалния живот на над 2 милиона пострадали.

Можете да дарите по 1 лев без ДДС чрез SMS на номер 1222 за абонатите на "Глобул" и МТел. С всеки SMS, който изпратите на номер 1222, независимо дали на МТел или "Глобул", вие дарявате по 1 лев за нашите съграждани, които в момента имат най-голяма нужда от подкрепа - пострадалите от наводненията.

Дарение могат да направят и абонатите на БТК. С всяко обаждане на номер 0900 55 122 вие дарявате по 99 стотинки без ДДС на пострадалите от бедствията.

http://www.btv.bg/news/?magic=all&story=43823

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Авг 2005, 23:47

Чудно ми е защо се взима ДДС за тия помощи? :roll:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Авг 2005, 0:04

Идеята е добра защото е лесно за всеки да дари ако има желание. Днес докато пътувах към София и слушах по радиото за този кошмар и за пострадалите хора ми дойде една идея. Както знаете имаме колеги и приятели от форума, които живеят в засегнатите места. След като се оттегли водата ще имат много работа докато вкарат в ред къщите си или това което е останало от тях. Ако има желаещи може да се организираме и да им помогнем с работата. :roll:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Авг 2005, 0:41

X-citer написа:Идеята е добра защото е лесно за всеки да дари ако има желание. Днес докато пътувах към София и слушах по радиото за този кошмар и за пострадалите хора ми дойде една идея. Както знаете имаме колеги и приятели от форума, които живеят в засегнатите места. След като се оттегли водата ще имат много работа докато вкарат в ред къщите си или това което е останало от тях. Ако има желаещи може да се организираме и да им помогнем с работата. :roll:

Ако е нещо, с което мога да помогна - насреща съм. Вярно... не мога да разкарвам материали насам-натам, но пък съм много добър в товаренето и разтоварването им... :D
Изображение

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 10 Авг 2005, 2:56

X-citer написа:Идеята е добра защото е лесно за всеки да дари ако има желание. Днес докато пътувах към София и слушах по радиото за този кошмар и за пострадалите хора ми дойде една идея. Както знаете имаме колеги и приятели от форума, които живеят в засегнатите места. След като се оттегли водата ще имат много работа докато вкарат в ред къщите си или това което е останало от тях. Ако има желаещи може да се организираме и да им помогнем с работата. :roll:

Това е много добро предложение всеки който има свободно време може да се включи за да помегне с работа или с нещо друго няма значение! А за смс с удоволствие бих пратил 2-3 може и повече поне знам каде ще отидат парите и за какво не като за те глупости като БигБрадър или нещо подобно :roll: :roll:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Авг 2005, 3:10

Аз съм навит на 100% да помагам физически! С пари не мога да обещая нищо! Но хем ще е весело на фона на всичката тая гадост и така...
Изображение
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Авг 2005, 3:17

Diego Armando написа:Аз съм навит на 100% да помагам физически! С пари не мога да обещая нищо! Но хем ще е весело на фона на всичката тая гадост и така...

Така де... станахме 2-ма. Какъв е тоя ник :?:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Авг 2005, 3:20

Пиянските простотий на Цветков .... :confused: :confused: :confused:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 10 Авг 2005, 10:35

И аз бих помогнал

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 10 Авг 2005, 11:13

Виждате ли сега защо алкохол и администраторски права са опасни комбинаций?

А по темата, от чужбина на кой номер се пращат смси?
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Авг 2005, 13:26

Нека колегите от засегнатите райони кажат кога и къде и да се товариме в няколко коли и да идваме да вършим работа :) За връзка телефона ми е 0888 72 56 73
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Авг 2005, 17:53

Чудесна инициатива :!:
Включвам се с каквото мога ..

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Авг 2005, 18:44

имате и един професионален Хамалин на разположение :D с каквото мога да помогна ще помогна
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 10 Авг 2005, 18:45

Вече невярвам. Винаги някой щипе пара. Не ми е за левчето, но неискам да пълня гушата на някой който вече е ояден
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Назад към Извън Темата