Защо така господин депутат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Защо така господин депутат?

Мнение от kdl » 10 Яну 2010, 4:33

ivo098 написа:...
Малко не мога да се съглася. Иначе в идеалния случай съм съгласен с 2ръце за постоянното гледане в огледалата, ама евала на БГ Шумахеровци, йок ;)
Aко щеш с втора светлинна карай. Ако съм тръгнал да изпреварвам със 130-140, даже корабен фенер да ми облещиш отзад, не можеш да ме трогнеш. Няма да тръгна да се гоня да си рискувам живота заради нечия лудост.
Ако съм те видял, видял съм те, ще те оставя да минеш, няма да тръгна никога да правя сечено. Но... има там някакви психота дето някак си набрали 180 и си мислят че всичко живо автоматично трябва да им прави път... няма такъв филм бате ;) Тея с Поршетата и разните други малки извращения са най-толерантни... намаля малко и после пак бой с 200... кара им се, кеф им е. Ама тея с големите шлепове, дето като настъпят газта и ги заболява артериалната клапа светкат редом нахъсано и злобно с онея дето "им убиваме инерцията" ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Яну 2010, 10:35

liloff написа:
Малко не мога да се съглася. Иначе в идеалния случай съм съгласен с 2ръце за постоянното гледане в огледалата, ама евала на БГ Шумахеровци, йок ;)
Aко щеш с втора светлинна карай. Ако съм тръгнал да изпреварвам със 130-140, даже корабен фенер да ми облещиш отзад, не можеш да ме трогнеш. Няма да тръгна да се гоня да си рискувам живота заради нечия лудост.
Ако съм те видял, видял съм те, ще те оставя да минеш, няма да тръгна никога да правя сечено. Но... има там някакви психота дето някак си набрали 180 и си мислят че всичко живо автоматично трябва да им прави път... няма такъв филм бате ;) Тея с Поршетата и разните други малки извращения са най-толерантни... намаля малко и после пак бой с 200... кара им се, кеф им е. Ама тея с големите шлепове, дето като настъпят газта и ги заболява артериалната клапа светкат редом нахъсано и злобно с онея дето "им убиваме инерцията" ;)

Всъщност си прав,имам 2 ма приятели с много мощни коли,пътъвали сме много заедно и от тях още навремето се научих на толерантност и спокойствие на пътя,настига някой и никога не му светка,изчаква го и тогава го издухва,трябва да си ебаси и комплексара да се залепиш зад някой и да го стресираш с фарове,аз дори не стресирам някой който изпреварва в насрещото,защото знам че яйце му се пече на гъзъ и гледам да се разминеме,защото почнали да го стресирам,може да стане беля

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 10 Яну 2010, 16:27

liloff написа:

за разните шлепове тип Туарег, ML, GL, Q7 съм съгласен, те са най-големите идиоти на пътя, които се мислят за безсмъртни и си мислят че много вървят тия хладилници, те наитина са ужасни.

Аз просто искам да не се налага да си паля спирачките заради някой който не си ползва огледалата, без значение с колко карам аз и с колко кара той :yes:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Предишна

Назад към Извън Темата