Питане за един АКТ !!!!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Питане за един АКТ !!!!
Здравейте колеги , искам да попитам някой ако е на ясно с АКТ за истекла гражданска .
Преди малко ме спряха и гражданската ми беше истекла на 5 януари .
Следователно ми писаха АКТ и ми взеха талона на колата , полицая каза в понеделник да отида да представя новата застраховка и ще ми върнат талона на колата .
Интересуваме някой имали представа колко пари са тези актове горе долу , и утре ли ще излезнало постановление или само ще си взема талона и после пак след 1 месец , ще ми кажат колко е ...???
Благодаря предварително !!!
Преди малко ме спряха и гражданската ми беше истекла на 5 януари .
Следователно ми писаха АКТ и ми взеха талона на колата , полицая каза в понеделник да отида да представя новата застраховка и ще ми върнат талона на колата .
Интересуваме някой имали представа колко пари са тези актове горе долу , и утре ли ще излезнало постановление или само ще си взема талона и после пак след 1 месец , ще ми кажат колко е ...???
Благодаря предварително !!!

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Питане за един АКТ !!!!
колега, изцяло ли беше изтекла гражданската или си забравил да я подновиш, защото ако е така полицата важи 1 седмица след последната дата за плащане.

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Re: Питане за един АКТ !!!!
истекла е ..... 
а също ме интересува , като 2008 имах акт за без колан и сега 2-ри път и там глобата колко е ????

а също ме интересува , като 2008 имах акт за без колан и сега 2-ри път и там глобата колко е ????

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
4 мнения
• Страница 1 от 1