330i Sport Package на пистата...
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
330i Sport Package на пистата...
В неделя реших да се разходя до най-близката до мен писта, защото имаше отворен track day да позяпам малко фенски коли
Най-голямата атракция от автомобилите беше едно Ферари 348 ТС, но още по-голяма атракция беше как едно БМВ 330 го минаваше на правата, и в завоите го губеше съвсем
Запознах се с пича, който го караше - оказа се че се е състезавал с картинги 3 години, явно от къде му идва... И нали предвидливо си бях взел каската :mha: - пича се съгласи да ме изведе за няколко обиколки следващата сесия. Колата е абсолютна лудница, със стандартните 17 инчови Пирели Россо просто лепнеше за асфалта
Обиколките бяха от порядъка на 1:22 без много напъване (малка е пистата, само 2.4 км), за сравнение моята най-добра с 320-ката е 1:29. След само 4-5 обиколки ме боляха ръцете да се държа за седалката :mha:

Запознах се с пича, който го караше - оказа се че се е състезавал с картинги 3 години, явно от къде му идва... И нали предвидливо си бях взел каската :mha: - пича се съгласи да ме изведе за няколко обиколки следващата сесия. Колата е абсолютна лудница, със стандартните 17 инчови Пирели Россо просто лепнеше за асфалта

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Re: 330i Sport Package на пистата...
незнам ама вижте това http://www.metacafe.com/watch/515190/bm ... ec_engine/
Re: 330i Sport Package на пистата...
кай много отдавна не пише тука.
тази тема погледна ли че е от 2003-та?
тази тема погледна ли че е от 2003-та?
алекс
трабант 601с