А ти горд ли си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: А ти горд ли си?

Мнение от borislav » 09 Яну 2010, 3:40

.
Последна промяна borislav на 09 Яну 2010, 18:55, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Яну 2010, 10:14

Мен ме обхваща такава гордост като влезна в някаква дупка,после гордоста ми нараства само като влезна в някоя болница,взима небивал връх когато се наредя на опашка за да платя некой данък в общината,а най съм горд когато взема заплата и влезна в некой магазин и погледна пенсионер как си брои стотинките за кисело мляко,също да не забравя че пораствам от гордост като мина през некоя циганска махала,гордо ми става и като си пусна телевизията и чуя текущите новини,гордея се и със сметкатаи за парно и ток,с колегите по улицата дето карат като състезатели,горд съм и с детските домове и "прекрасната" атмосвера там,особенно ми е гордо и с мнението на европейците за нас,а пък природата,е там се пъча направо кат влезна в заградените гори на царя,горд съм и че имаме ебаси и квалитетния министър на финансите и съдебната ни система...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 09 Яну 2010, 10:52

Е.Димитров написа:Мен ме обхваща такава гордост като влезна в някаква дупка,после гордоста ми нараства само като влезна в някоя болница,взима небивал връх когато се наредя на опашка за да платя некой данък в общината,а най съм горд когато взема заплата и влезна в некой магазин и погледна пенсионер как си брои стотинките за кисело мляко,също да не забравя че пораствам от гордост като мина през некоя циганска махала,гордо ми става и като си пусна телевизията и чуя текущите новини,гордея се и със сметкатаи за парно и ток,с колегите по улицата дето карат като състезатели,горд съм и с детските домове и "прекрасната" атмосвера там,особенно ми е гордо и с мнението на европейците за нас,а пък природата,е там се пъча направо кат влезна в заградените гори на царя,горд съм и че имаме ебаси и квалитетния министър на финансите и съдебната ни система...
:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 10 Яну 2010, 3:45

VesoPesa написа:Да горд съм!
За това когато всички се чудят как да си набият камшика за да изкарват пари за америка, аз ще остана тук и ще се боря с зъби и нокти да живея добре в България :!:
Нищо не е загубено до момента в който не остане нито един който да мисли като мен :idea:

Двама сме, няма да се затрием. По-хубаво не мога да го кажа. :yes:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 10 Яну 2010, 9:38

Аз съм горд с тези исторически факти. Политиците, заети само със себе си, как да лапат и крадат повече, май са ги забравили ............... или никога не са ги знаели :twisted:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 10 Яну 2010, 12:54

Писна ми от политици, от медии, от работодатели, всеки гледа да ти хвърли прах в очите и да те излъже, повръща ми се от всичките лайна в който сме всички обикновени хора и въпреки всичко ще се опитвам да вървя напред докато ме мачкат и се опитват да променят философията ми

Като бях по-малък наистина бях горд от всичките тези изложени факти, но сега вече се замислям че като няма някой който да ги отстоява от по-висша инстанция няма смисъл да се гордея. Какъв е смисълът като само едни примерно 5 милиона души знаят за какво е ставало въпрос преди 10-12 века, а пък дори и да го узнае целия свят, какъв ще е смисълът, ще ни сочат с пръст и ще ни се смеят: "Какви сте били, а сега какво сте"
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 11 Яну 2010, 19:58

Гордея се с Родината ,срамувам се от държавата.

Предишна

Назад към Извън Темата