А ти горд ли си?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- borislav
- младши ентусиаст
-
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: А ти горд ли си?
Мен ме обхваща такава гордост като влезна в някаква дупка,после гордоста ми нараства само като влезна в някоя болница,взима небивал връх когато се наредя на опашка за да платя некой данък в общината,а най съм горд когато взема заплата и влезна в некой магазин и погледна пенсионер как си брои стотинките за кисело мляко,също да не забравя че пораствам от гордост като мина през некоя циганска махала,гордо ми става и като си пусна телевизията и чуя текущите новини,гордея се и със сметкатаи за парно и ток,с колегите по улицата дето карат като състезатели,горд съм и с детските домове и "прекрасната" атмосвера там,особенно ми е гордо и с мнението на европейците за нас,а пък природата,е там се пъча направо кат влезна в заградените гори на царя,горд съм и че имаме ебаси и квалитетния министър на финансите и съдебната ни система...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е.Димитров написа:Мен ме обхваща такава гордост като влезна в някаква дупка,после гордоста ми нараства само като влезна в някоя болница,взима небивал връх когато се наредя на опашка за да платя некой данък в общината,а най съм горд когато взема заплата и влезна в некой магазин и погледна пенсионер как си брои стотинките за кисело мляко,също да не забравя че пораствам от гордост като мина през некоя циганска махала,гордо ми става и като си пусна телевизията и чуя текущите новини,гордея се и със сметкатаи за парно и ток,с колегите по улицата дето карат като състезатели,горд съм и с детските домове и "прекрасната" атмосвера там,особенно ми е гордо и с мнението на европейците за нас,а пък природата,е там се пъча направо кат влезна в заградените гори на царя,горд съм и че имаме ебаси и квалитетния министър на финансите и съдебната ни система...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
VesoPesa написа:Да горд съм!
За това когато всички се чудят как да си набият камшика за да изкарват пари за америка, аз ще остана тук и ще се боря с зъби и нокти да живея добре в България![]()
Нищо не е загубено до момента в който не остане нито един който да мисли като мен
Двама сме, няма да се затрием. По-хубаво не мога да го кажа.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Аз съм горд с тези исторически факти. Политиците, заети само със себе си, как да лапат и крадат повече, май са ги забравили ............... или никога не са ги знаели 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Писна ми от политици, от медии, от работодатели, всеки гледа да ти хвърли прах в очите и да те излъже, повръща ми се от всичките лайна в който сме всички обикновени хора и въпреки всичко ще се опитвам да вървя напред докато ме мачкат и се опитват да променят философията ми
Като бях по-малък наистина бях горд от всичките тези изложени факти, но сега вече се замислям че като няма някой който да ги отстоява от по-висша инстанция няма смисъл да се гордея. Какъв е смисълът като само едни примерно 5 милиона души знаят за какво е ставало въпрос преди 10-12 века, а пък дори и да го узнае целия свят, какъв ще е смисълът, ще ни сочат с пръст и ще ни се смеят: "Какви сте били, а сега какво сте"
Като бях по-малък наистина бях горд от всичките тези изложени факти, но сега вече се замислям че като няма някой който да ги отстоява от по-висша инстанция няма смисъл да се гордея. Какъв е смисълът като само едни примерно 5 милиона души знаят за какво е ставало въпрос преди 10-12 века, а пък дори и да го узнае целия свят, какъв ще е смисълът, ще ни сочат с пръст и ще ни се смеят: "Какви сте били, а сега какво сте"

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4