Mtel+ Skype- Съдействие?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Mtel+ Skype- Съдействие?

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Яну 2010, 18:08

Колеги трябва ми голяма услуга или поне идея... Значи трябва ми една разпечатка към Мтелски номер- само че не е на сметка а за карта " Прима"... Регистрирана е на мое има, но не я ползвам аз.. ( вече нямам достъп до тази карта ). Мислих си, че като е на мое име отивам в Мтела и ми дават разпечатка без проблеми, но се оказа проблем. Значи може да се види само в интернет електронна разпечатка, но праштат код за защита на съответния номер до който аз нямам достъп :help: Има ли някой идея, или някой,който да работи в Мтел и да ми съдейства?? Стига някой да ми свърши работа голяма почерпушка или ако се налага пари на ръка ( приемлива сума разбира се ).. Пак казвам картата е на мое име! Какви са вариятните да докопам разпчетката която ми трябва?? Приемам всякакви предложения. И другото ми питане е за скайпа.. Мога ли да сменя паролата на скайпа на съответното лице? Значи имам имейла му- то съответно първо на самия имейл трябва да се смени паролата за да имам достъп до пощата за да може на нея да ми пратат новата парола на скайпа - прав ли съм ? Пощата е към абв... Може ли да стане ? Аз ще се пробвам, но исках първо да попитам и да събера информация... Ако някой и за тази манипулация предложи помощ се приема... Ако има хакери сред вас ( доколкото тези манипулации са хакерски да помага ).. Следващ въпрос. Хронолагията на скайпа се пази на сървър нали, не на компютъра/ щото един приятел ми спори че се пази на компа, но аз сум 99 % сигурен, че това не е така, защото сложих наскоро комп, който никога не беш връзван към интернет и четох в скайпа хронологията от преди години ... така че... И на скайпа веднъж за винаги като се заличи цялата хронология има ли как да се върне?? Много ще съм благодарен ако помогнете :help: Просто изпаднах в ситуация, в която ме обвиниха за някои неща и искам да вида другото лице какви ги е вършило ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Re: Mtel+ Skype- Съдействие?

Мнение от UBAH5 » 13 Яну 2010, 18:18

Хронологията се пази на машините на двамата разговарящи :), а не на сървъра
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Яну 2010, 18:21

BMW_325 TDS написа:Мога ли да сменя паролата на скайпа на съответното лице? Значи имам имейла му- то съответно първо на самия имейл трябва да се смени паролата за да имам достъп до пощата за да може на нея да ми пратат новата парола на скайпа - прав ли съм ? Пощата е към абв...

Значи слушай сега...
влизаш в АБВ.бг цъкаш на "Забравена парола" цъкаш му рожденната дата ако я знаеш... след това те праща при "Тайния въпрос" има 10-тина пъти за да отговориш... ако не успееш след половин час отново ще имаш 10-тина пъти да успееш... и така пробвай докъто не го уцелиш.... след като го уцелиш влизаш в майла и си слагаш квато парола искаш...
след това влизаш в скайп... цъкаш забравена парола... там те пита да посочиш зададения имейл на скайп юзъра... пишеш го и в имейла ще ти изпрати новата парола за скайп... влизаш и виждаш дали гаджето ти изневерява :mhihi: :winky:

П.П. дано да на ти....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2010, 18:23

Най -вероятно изневерява!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 13 Яну 2010, 18:42

Е.Димитров написа:Най -вероятно изневерява!!!

:mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Яну 2010, 19:19

Е да ама тайният въпрос не мога да го разгъдая :cry:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 13 Яну 2010, 20:19

Определено изневерява.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 13 Яну 2010, 20:27

ей човече пълно е с образи тука :mhihi:
абе ти защо изобщо се тормозиш ?
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 13 Яну 2010, 20:31

При регистрацията на скайп не е задължително да си оставяш и-мейл ;) Така че дори да успееш да хакнеш мейла пак не е гаранция, че ще се докопаеш до скайпа ;) Има един много лесен начин, ама ти трябват поне 5 минутки на семе със компа на жертвата :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 13 Яну 2010, 20:45

тия к---и побъркаха народа :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 13 Яну 2010, 21:36

И на мене ми се стори, че нещо женско е замесено тука :mhihi:

:!: ЖЕНИТЕ ДА НЕ ЧЕТАТ НАДОЛУ :!: :mhihi: :mhihi:

По темата:

Наистина ти трябват 5 мин насаме с компа на съответния човек, но за да качиш ей това :arrow:

Keylogger :angel:

С въпросната програма НЕзабелязано можеш да следиш компютъра на някой, като има много функции, от записване на всички натиснати клавиши и следене на всички отворени страници във уеб браузъра до "снимане" на скрийншотове и изпращане на доклади през уречено от теб време (може и през 1 час) :D Само един проблем има, много трудно се наглася със всичките настройки и трябва да изключиш антивирусната защото тя разпознава програмата като вирус (може и да нагласиш антивирусната да не търси в съответната папка с програмата, но не става при всички антивирусни) :confused: Ако всичко това е ок, просто няма как да се разбере, че програмата съществува на компютъра и всичко си излиза наяве :mrgreen:

Айде успех и първо си прецени дали тия действия си заслужават нервите :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Яну 2010, 22:54

не такива филми бе :mhihi: разкарвай пред нея мадами да я е яд 8)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Яну 2010, 22:38

Темата се развива като онази с новогодишния спам, но стига толкова!

Назад към Извън Темата