Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Да ти се изплъзва мечтата заради Форд?!?

Мнение от kdl » 15 Яну 2010, 19:34

intention написа:ТЕМАТА НЕ Е С ЦЕЛ ДА СИ МРЪНКАМ ЕЙ ТАКА
ИСКАХ ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА МАЛКО ПРЕД ХОРАТА КОИТО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ НАЙ-ДОБРЕ
ТЕЗИ КОИТО МОЖЕ БИ ЕДНО ВРЕМЕ СА БИЛИ КАТО МЕН!
УБЕДИХ СЕ ЧЕ МНОГО ОТ ХОРАТА ПРОСТО СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ.
Вярно е, не само езиците, но и топките, в носа си бъркаме, докато пишем... гнусна работа.
Убеден съм, че ако искаш да си купиш Е21-ца, което намирам за безумие, особено като не разполагаш с ресурси, ще намериш някакъв начин. Щом е за реставриране, няма да ти се налага да плащаш никакви разходи по обслужване. Т.е. няма ГО, винетки, гуми и т.н.
Форд се продава в mobile-a и във форума на Форд, там могат да го оценят.
И недей да влизаш в ролята на ощипана госпожица, нищо няма да постигнеш по този начин...
---
това по никакъв начин не променя мнението ми, че си пубер който е написал сърцераздирателен пост, за да ахнат няколко човека какъв (кандидат) ентусиаст си. :)
И освен това си дрисльо, защото не уважаваш труда на родителите си. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Яну 2010, 19:45

Lenco написа:Къв е тоя форд, я да видим, може някой да се навие на бартер :) , и не ги слушай има е21-ци за по 300лв.
А инче ти си абсолютно прав, най-добрия форд е продадения :mhihi:

Адски повече са хората, които бързат да си купят BMW и после се осъзнават, че това не е кола за всеки и бързо я продават; малко са хората, които са се разочаровали от форда-икономичен, здрав и непретензиозен автомобил, удачен да понатрупаш стаж като шофьор.
Никой не мое ма връне на селу!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 15 Яну 2010, 19:56

Ти пък?!? Изплъзвала му се мечтата.
Мойта се изплъзва всеки път, и когато се случи веднага мисля нов начин да я осъществя. Сега я гоня с пълни сили, но знам ли какво може да се случи пак. Ако ти е мечта - гони до дупка. Аз ако бях спрял след първия път... :)
И това, че нямаш БМВ след като си взел книжка нищо не е. Аз след месеци ще направя 2 години с книжка и без никаква кола, но преследвам яко само и само за да си осъществя мечтата :yes:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Яну 2010, 20:16

По молба на автора темата се заключва.

Предишна

Назад към Извън Темата