Кой как се справя с кризата?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Re: Кой как се справя с кризата?
Живи да са Е 30 ките и тоя дето ги е измислил,че в тая криза си останах само на тех
Не съм вервал че ще стигна момента кола да ме храни а не аз нея
Тва е по въпроса с кризата от мен

Не съм вервал че ще стигна момента кола да ме храни а не аз нея

Тва е по въпроса с кризата от мен

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
dimithur написа:Дам на мода и съответно на печалба, са всякакви клошарски бизнеси, то е ясноБтв някъде четох, че от както е започнала кризата оборота на Ламборджини се увеличил с 200% и не смогвали с поръчките. Нали се сещате, че парите не се изпаравят просто в небитието, просто преминават от един джоб в друг
А още по-конкретно, опразват се джобовете на многото дето нямат, за да отидат при малкото , дето имат . Айде да ви е честит новия световен ред
Съвсем нямах впредвид, че автоморгите спадат към 'клошарските бизнеси' , щото хора правят такива пари от това, че повечето от нас няма никога да ги стигнем...
За Ламборджини не знам, ама повечето са с 50% надолу
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Че ние от как се помня /има нема 20г / сме си се в криза баси ! 

kokobm написа:dimithur написа:Дам на мода и съответно на печалба, са всякакви клошарски бизнеси, то е ясноБтв някъде четох, че от както е започнала кризата оборота на Ламборджини се увеличил с 200% и не смогвали с поръчките. Нали се сещате, че парите не се изпаравят просто в небитието, просто преминават от един джоб в друг
А още по-конкретно, опразват се джобовете на многото дето нямат, за да отидат при малкото , дето имат . Айде да ви е честит новия световен ред
Съвсем нямах впредвид, че автоморгите спадат към 'клошарските бизнеси' , щото хора правят такива пари от това, че повечето от нас няма никога да ги стигнем...
За Ламборджини не знам, ама повечето са с 50% надолу
Ами точно де. Нормалния европеец, ще си купи Opel,VW, Audi, BMW или нещо японско, френско и прочие с цена около 20-50к евро и ще си го купи на лизинг, който като го изплати за 2-3 години, ще си купи пак нещо ново и пак на лизинг

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Аз съм в строителния сектор и се разправям с големите рибоци у бранша и на всички мнението е, че 2010 ще е равна или по тежка от 2009, която беше АД..........толко хора останаха без работа у строителството направо не и се мисли.........дано нещата да се оправят по-скоро........
Аз лично се справям, като търча два-пъти повече и гледам да не харча за глупости. Така или иначе имам бая разходи за покриване.........
Аз лично се справям, като търча два-пъти повече и гледам да не харча за глупости. Така или иначе имам бая разходи за покриване.........
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3