Кой как се справя с кризата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Re: Кой как се справя с кризата?

Мнение от Изрода » 15 Яну 2010, 17:09

Живи да са Е 30 ките и тоя дето ги е измислил,че в тая криза си останах само на тех :oops:

Не съм вервал че ще стигна момента кола да ме храни а не аз нея :mhihi:

Тва е по въпроса с кризата от мен :D
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 15 Яну 2010, 17:45

dimithur написа:Дам на мода и съответно на печалба, са всякакви клошарски бизнеси, то е ясно :mhihi: Бтв някъде четох, че от както е започнала кризата оборота на Ламборджини се увеличил с 200% и не смогвали с поръчките. Нали се сещате, че парите не се изпаравят просто в небитието, просто преминават от един джоб в друг ;) А още по-конкретно, опразват се джобовете на многото дето нямат, за да отидат при малкото , дето имат . Айде да ви е честит новия световен ред :mhihi:

Съвсем нямах впредвид, че автоморгите спадат към 'клошарските бизнеси' , щото хора правят такива пари от това, че повечето от нас няма никога да ги стигнем...
За Ламборджини не знам, ама повечето са с 50% надолу

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 15 Яну 2010, 17:55

Че ние от как се помня /има нема 20г / сме си се в криза баси ! :kuku:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Яну 2010, 18:10

kokobm написа:
dimithur написа:Дам на мода и съответно на печалба, са всякакви клошарски бизнеси, то е ясно :mhihi: Бтв някъде четох, че от както е започнала кризата оборота на Ламборджини се увеличил с 200% и не смогвали с поръчките. Нали се сещате, че парите не се изпаравят просто в небитието, просто преминават от един джоб в друг ;) А още по-конкретно, опразват се джобовете на многото дето нямат, за да отидат при малкото , дето имат . Айде да ви е честит новия световен ред :mhihi:

Съвсем нямах впредвид, че автоморгите спадат към 'клошарските бизнеси' , щото хора правят такива пари от това, че повечето от нас няма никога да ги стигнем...
За Ламборджини не знам, ама повечето са с 50% надолу

Ами точно де. Нормалния европеец, ще си купи Opel,VW, Audi, BMW или нещо японско, френско и прочие с цена около 20-50к евро и ще си го купи на лизинг, който като го изплати за 2-3 години, ще си купи пак нещо ново и пак на лизинг :mhihi: Обаче сега така наречената средна класа като остана без парички, спряха след 2-3 години да си купуват нови коли, ми продължават да си карат "старите". И естествено цялата автомобилна индустрия тръгва надолу, защото както казахме масово се купуват и съответно произвеждат, коли в ценовия диапазон 20-50к евро ;) Аз пък си мисля, че всички фирми в момента, които произвеждат някакви "ВИП" стоки, дето обикновения човек не може да си ги позволи, дърпат силно нагоре, ама си траят като пръдня в гащи ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 15 Яну 2010, 21:55

Аз съм в строителния сектор и се разправям с големите рибоци у бранша и на всички мнението е, че 2010 ще е равна или по тежка от 2009, която беше АД..........толко хора останаха без работа у строителството направо не и се мисли.........дано нещата да се оправят по-скоро........

Аз лично се справям, като търча два-пъти повече и гледам да не харча за глупости. Така или иначе имам бая разходи за покриване.........

Предишна

Назад към Извън Темата