Помощ за УНСС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Помощ за УНСС

Мнение от speedmaniac » 14 Яну 2010, 13:04

Аз съм го взел тоя изпит точно при М.Александрова, но нямам спомени как беше, знам че е много трудно...
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 14 Яну 2010, 13:12

chegevara1 написа:колега знам какво е в НБУ
първото ми више е от там и не съм казал че някои е лигльо.
а за унсс там нещата са пределно ясни.
тази скочубра го прави със вси4ки така, бил съм 4 пъти на този испит и наи рано съм свършвал в 17.30 следобяда а съм започвали в 8 сутринта.
При тази няма компромис.
Търсиме човек който е над нея
Давайте идеики 4е времето наистина ми изтича. :banghead: :banghead: :banghead:

Tърси да се плати там поне може :twisted:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Яну 2010, 13:30

Няма ли как да искаш да те изпита комисия от други преподаватели ли и аз незнам говори с ректора. Може той да измисли нещо ли и аз незнам... Лоша работа.
Те така бях и аз миналата година в морското... Пиша, давам си работата на един да я погледне, той има 3, и дал на още един да погледне, той има 5.
На моята работа 3 различни оценки, ай ходи се оправи? И аз като тебе имаше шанс да прекъсна, но накрая все пак стана работата...

Апък тая верно си чака парици, незнам, с нея пробвал ли си се да говориш?
Над нея власт най-много да има ръководителя на катедрата...
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 14 Яну 2010, 13:41

justboy написа:Няма ли как да искаш да те изпита комисия от други преподаватели

По принцип вече е така, но ако си записал годината с условен изпит (не знам случая при него как е), след това вече те изпитва комисия. Иначе изобщо не му завиждам на колегата, а като си представя, че летния семестър ще държа същия изпит (преподавателят сигурно ще е или Александров, или Александрова) като приравнителен за втората специалност и ми идва да ги :bang: :bang: :bang: всички умни професори (най-вече тези, които са всеизвестни). :kuku:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 14 Яну 2010, 13:50

с тая няма оправия
да беше Александров до сега да са забравил.
незнаете за какъв 4овек става дума.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Яну 2010, 18:43

Абе не може да няма някой над нея бре - само ако са партия лошо, 'ма пак ще можеш да платиш. Изчакай я като излиза да я попиташ така тънко може ли да се мине "олекотено" изпита, ти си познаваш даскалката, ще знаеш как да предложиш пари. После може да кажеш, че ти е искала рушвет и нататък знаеш... поне ще помогнеш на много от колегите си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от joreto007 » 14 Яну 2010, 19:02

ако не стане така я вържи за някое дърво :bang: :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 15 Яну 2010, 11:27

така ако не стане с улекотения изпит после трябва да я чакам да умре или да се пенсионира.
дявола и по великодушен от нея
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Яну 2010, 11:41

BULL3T написа:
chegevara1 написа:колеги наистина много ви моля ако може някои да помогне че ножа вече е опрял в кокала.
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
ако не го оправя прекъсвам за 3 годинки

А защо не помисли за тва преди да влезеш в най-тъпия университет в България.После ние в НБУ сме лигльовци,щото разбираш ли даваме пари.Еми може да даваме пари,ама поне си знам че като съм научил за 2 3 4 5 или 6 си минавам с толкова!!! А не като тебе сега колега да се чудя кой да питам че да ми каже как да и дам рушвет! Еми сорри ама ще ти е тегаво сега.

п.п. Ще питам един колега които учи там и ще ти кажа на лс има ли некъф варянт,по кво е тая пача? И ти ква спец си?

ooo айде недей говори глупости моля те...плащате си и ви дават диплома (единици са тия дето учат там). Всички знаем кво е в НБУ, аз лично имам 10 съученика там (от 23 човака клас) и половината от тях не са стъпвали на едно упражнение през семестъра и после заверяват и имат ебаси оценките, после що излизат некадърници с диплома...еми щот има такива "университети" :bang: И учат сериозни специалности - право, икономики някви :nono: :ranting:
сори ама дано си от единиците...нищо лично
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 16 Яну 2010, 0:01

Явно си попаднал на гаден преподавател, пълно е с такива олигофрени в УНСС, толкова ми е писнало от простотии, че нямам тъпрние да завърша тази година. Ние имахме Корпоративни финанси при Надежда Николова, за нея също съм слушал много лоши отзиви, ама имаше готина асистентка и си разбрах задачките и нямах никакви грижи, писа ми шестица. Дали съм имал късмет, вероятно. Ама пък съм имал проблеми при други, така, че...честно казано не мога да дам конкретен съвет - бори се!
BMW only!

Предишна

Назад към Извън Темата