Помощ за УНСС
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ за УНСС
Аз съм го взел тоя изпит точно при М.Александрова, но нямам спомени как беше, знам че е много трудно...
...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
chegevara1 написа:колега знам какво е в НБУ
първото ми више е от там и не съм казал че някои е лигльо.
а за унсс там нещата са пределно ясни.
тази скочубра го прави със вси4ки така, бил съм 4 пъти на този испит и наи рано съм свършвал в 17.30 следобяда а съм започвали в 8 сутринта.
При тази няма компромис.
Търсиме човек който е над нея
Давайте идеики 4е времето наистина ми изтича.![]()
![]()
Tърси да се плати там поне може

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Няма ли как да искаш да те изпита комисия от други преподаватели ли и аз незнам говори с ректора. Може той да измисли нещо ли и аз незнам... Лоша работа.
Те така бях и аз миналата година в морското... Пиша, давам си работата на един да я погледне, той има 3, и дал на още един да погледне, той има 5.
На моята работа 3 различни оценки, ай ходи се оправи? И аз като тебе имаше шанс да прекъсна, но накрая все пак стана работата...
Апък тая верно си чака парици, незнам, с нея пробвал ли си се да говориш?
Над нея власт най-много да има ръководителя на катедрата...
Те така бях и аз миналата година в морското... Пиша, давам си работата на един да я погледне, той има 3, и дал на още един да погледне, той има 5.
На моята работа 3 различни оценки, ай ходи се оправи? И аз като тебе имаше шанс да прекъсна, но накрая все пак стана работата...
Апък тая верно си чака парици, незнам, с нея пробвал ли си се да говориш?
Над нея власт най-много да има ръководителя на катедрата...

E34, E38
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
justboy написа:Няма ли как да искаш да те изпита комисия от други преподаватели
По принцип вече е така, но ако си записал годината с условен изпит (не знам случая при него как е), след това вече те изпитва комисия. Иначе изобщо не му завиждам на колегата, а като си представя, че летния семестър ще държа същия изпит (преподавателят сигурно ще е или Александров, или Александрова) като приравнителен за втората специалност и ми идва да ги

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
с тая няма оправия
да беше Александров до сега да са забравил.
незнаете за какъв 4овек става дума.
да беше Александров до сега да са забравил.
незнаете за какъв 4овек става дума.
Абе не може да няма някой над нея бре - само ако са партия лошо, 'ма пак ще можеш да платиш. Изчакай я като излиза да я попиташ така тънко може ли да се мине "олекотено" изпита, ти си познаваш даскалката, ще знаеш как да предложиш пари. После може да кажеш, че ти е искала рушвет и нататък знаеш... поне ще помогнеш на много от колегите си.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
така ако не стане с улекотения изпит после трябва да я чакам да умре или да се пенсионира.
дявола и по великодушен от нея
дявола и по великодушен от нея
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
BULL3T написа:chegevara1 написа:колеги наистина много ви моля ако може някои да помогне че ножа вече е опрял в кокала.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако не го оправя прекъсвам за 3 годинки
А защо не помисли за тва преди да влезеш в най-тъпия университет в България.После ние в НБУ сме лигльовци,щото разбираш ли даваме пари.Еми може да даваме пари,ама поне си знам че като съм научил за 2 3 4 5 или 6 си минавам с толкова!!! А не като тебе сега колега да се чудя кой да питам че да ми каже как да и дам рушвет! Еми сорри ама ще ти е тегаво сега.
п.п. Ще питам един колега които учи там и ще ти кажа на лс има ли некъф варянт,по кво е тая пача? И ти ква спец си?
ooo айде недей говори глупости моля те...плащате си и ви дават диплома (единици са тия дето учат там). Всички знаем кво е в НБУ, аз лично имам 10 съученика там (от 23 човака клас) и половината от тях не са стъпвали на едно упражнение през семестъра и после заверяват и имат ебаси оценките, после що излизат некадърници с диплома...еми щот има такива "университети"

сори ама дано си от единиците...нищо лично
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Явно си попаднал на гаден преподавател, пълно е с такива олигофрени в УНСС, толкова ми е писнало от простотии, че нямам тъпрние да завърша тази година. Ние имахме Корпоративни финанси при Надежда Николова, за нея също съм слушал много лоши отзиви, ама имаше готина асистентка и си разбрах задачките и нямах никакви грижи, писа ми шестица. Дали съм имал късмет, вероятно. Ама пък съм имал проблеми при други, така, че...честно казано не мога да дам конкретен съвет - бори се!
BMW only!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2