Не използвайте NONOVOLIN за котето си !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Не използвайте NONOVOLIN за котето си !!!

Мнение от Е.Димитров » 18 Яну 2010, 9:16

Ако си обичате хайваните не давайте подобни работи в тези периоди,просто ако ви нарушава конфорта -не си взимайте,се едно да дадеш на детето си нещо за да не плаче...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Яну 2010, 10:00

много кофти случка си е тва дагледаш животинчето как се мъчи.
А на мен ми е още по-гадно защото с котката имахме невероятно приключение във влака докато съдействах на Марто да му стане собственик. Марто стискам палци да се оправи братле. щом е хоспитализиран нещата са под контрол.
Ъпредйтвай от време на време за текущото състояние на пациента
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 18 Яну 2010, 10:18

krystal написа:
Fking написа:
bace_martu написа:А относно жалби и тем подобни глупости нямам нерви да се разправям. Важното е че от тази вечер БАРТ е вече пак вкъщи и се подобрява

Отнема минута, а важното е да се помага и на други :)

:yes:
Помисли си само преди теб ако някой бе сигнализирал, дали твоето коте щеше да е в това положение.. :confused:

именно заради това написах темата

Аватар

Мнение от diplomanta » 18 Яну 2010, 11:17

Ми то проблема не е в препарата ,а в принципа.
По принцип решението да се третира хормонално котката за да не мяучи каот се разгонва е малко нечовечно.
Тъй, като твоето коте(на колегата който е пуснал темата) е третирано с полови хормони и инхибитори, предполагам че не те са причината за диабета.
Той вероятно си го е имал в някаква форма, ама вие сте му разказал ииграта с хапчетата.

Общо взето това коеот правите е равносилно на това без изследвания вие да си биете стероиди за да ви става...
Това се случва. Котето ти сигурно е било болно, диабет не се развива за вечер. Диабетът е хормонално заболяване. Ти си му треснал баш "правилните" хормони - по принцип инсулина и половите хормони се заместват в рецепторите на клетката... И честито.
Въобще ако толкоз страшно ви притесняват няколкото дена разгонване, по -добре кастрирайте котката. Не знам. Макар че пък нераждането пр итях води често до рак в напреднала възраст...
Или по - добре мислете предварително като го вземате, не гледайте само цвета и кое най - бързо гони топчето.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Яну 2010, 11:47

Е.Димитров написа:Ако си обичате хайваните не давайте подобни работи в тези периоди,просто ако ви нарушава конфорта -не си взимайте,се едно да дадеш на детето си нещо за да не плаче...

Дава ли са попара с винце... :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 18 Яну 2010, 11:48

diplomanta написа:Ми то проблема не е в препарата ,а в принципа.
По принцип решението да се третира хормонално котката за да не мяучи каот се разгонва е малко нечовечно.
Тъй, като твоето коте(на колегата който е пуснал темата) е третирано с полови хормони и инхибитори, предполагам че не те са причината за диабета.
Той вероятно си го е имал в някаква форма, ама вие сте му разказал ииграта с хапчетата.

Общо взето това коеот правите е равносилно на това без изследвания вие да си биете стероиди за да ви става...
Това се случва. Котето ти сигурно е било болно, диабет не се развива за вечер. Диабетът е хормонално заболяване. Ти си му треснал баш "правилните" хормони - по принцип инсулина и половите хормони се заместват в рецепторите на клетката... И честито.
Въобще ако толкоз страшно ви притесняват няколкото дена разгонване, по -добре кастрирайте котката. Не знам. Макар че пък нераждането пр итях води често до рак в напреднала възраст...
Или по - добре мислете предварително като го вземате, не гледайте само цвета и кое най - бързо гони топчето.

Господин Компетентен къде прочете, че болеста е развита за една вечер незнам. А това какво ти преполагаш от една тема изписана в три страници без да си видял котката незнам. Хората го лекуват от 4 дена и ти гарантирам, че са в пъти по-добре осведомени от теб за самото коте и за болеста му. А отностно раждането ако беши си направил и най-малкото усилие да прочетеш част от темата щеше да разбереш, че котката е мъжка и че няма как да роди освен единствено ако не е Арнолд Шварценегер. А относно увредения му черен дроб най-вероятно е станал от това че го храним с Роял Канин нали ???? МНого ми е интересно как ги правите тези изказвания без да се запознати напълно със състоянието на животното.

ПС. А след като има такива вторични действия този медикамент мислиш ли че е редно да се продава от некомпетентни в зоомагазините и че въобще трябва да съществува на пазара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 18 Яну 2010, 13:38

Е нещо ме ошашавихте... мойта котка е на 10 години и лекара ми е казал от тия хапчета 1/2 хапче да и давам на 15 дни...(аз и давам само като се разгони 1/2 хапче), верно ходи като надрусана след дозичката, но по половинка всеки ден това е според мен проблема и си е супер предозиране.
МИША
Изображение
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 18 Яну 2010, 16:00

абе всеки организъм си е различен и реагира различно, все по запален запален ставам на тема минимум вмешателство и максимум естествен ход на нещата. и съм абсолютен враг на гранулли и хапчета против разгонване. що воини съм водил с тъщата за тия 6ибани гранули прав е колегата, 4е слагат некви наркотични пройзводни, като се зарибят с тия гранули( или консерви)., нищо не признават- нито риба, нито филе или луканка. бе нося цаца или шпроти, диването се побърква от лакомия, тъщата като го свикна с гранули не ще да помирише риба- това нормално ли е? добре, че сам се отказа напоследък от тия боклуци. абе готвя им фенери( 4е бяха 6-7 по едно време, с малките ), риба, манджи, а те- гранули та гранули и консерви :ranting:
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Предишна

Назад към Извън Темата